DOLAR 32,5458 0.01%
EURO 34,9151 0.15%
ALTIN 2.426,450,15
BITCOIN 2061399-4,07%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erdoğan’ın BM’deki sözleri Kapadokya semalarında uçuyor!

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 09:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın BM Genel Kurulu’ndaki konuşmasında dile getirdiği ‘Dünya 5’ten büyüktür’ ve ‘Türkiye İslam ümmetinin umududur’ sözlerinin yer aldığı pankart uçan balona bağlanarak Kapadokya semalarında dalgalandırıldı.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir Şubesi’nce İngilizce olarak hazırlanan pankart ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın BM Genel Kurulu’ndaki konuşmasına destek verildi. 

Tarihi konuşmasına dikkat çekmek için 

Türkiye Gençlik Vakfı Nevşehir İl Temsilcisi Oğuzhan Alkan, dünyada barışın kalıcı olarak yerleşmesi adına büyük önem taşıyan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın BM Genel Kurulu’ndaki tarihi konuşmasına dikkat çekmek için böyle bir organizasyon yaptıklarını söyledi.

“Yabancı turistlerin görmesini sağlayacağız”

Erdoğan’ın tarihi sözlerini bölgeye gelen yabancı turistlere hatırlatmak istediklerini ifade eden Alkan, şöyle konuştu: Cumhurbaşkanımızın BM Genel Kurulu’nda yaptığı tarihi konuşmayı tekrar hatırlatmak amacıyla ‘Dünya 5’ten büyüktür’ ve ‘Türkiye İslam ümmetinin umududur’ şeklindeki sözlerini İngilizce olarak yazdık ve balon sepetlerine astık. Bunu Kapadokya bölgesine gelen tüm yabancı turistlerin görmesini sağlayacağız. Cumhurbaşkanımızın bir dünya lideri olduğunu bir kez daha gördük ve TÜGVA olarak her zaman Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu da özellikle belirtmek isterim.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.