DOLAR 32,4796 0.31%
EURO 35,0406 -0.18%
ALTIN 2.322,970,15
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ekrem İmamoğlu: Su kesintisi süreci yaşamayacağız

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 09:58
0

BEĞENDİM

ABONE OL
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul barajlarında su seviyelerinin düşmesi ve yağmur bombasının gündemde olup olmadığına yönelik gazetecilerin sorularını yanıtladı. “Teknik olarak birçok konu konuşulabilir. Bizim de hem danışmanlarımız hem teknik arkadaşlarımız var. İstanbul’un kuralık ve çevre sorunları her gün gündemimiz.” diyen İmamoğlu, şöyle konuştu: “Her gün bu şehrin daha fazla tahrip edilmeden, açıkçası kuraklığı da yaşamadan nasıl İstanbul’u yeşillendirebiliriz, güzelleştirebiliriz diye çalışmalar yapıyoruz. İstanbul’un su sorunu yaşamaması için de gerçekten A, B, C, D planlarımız söz konusu. Her gün gündemimiz ve üst yönetim olarak bunu tartışıyoruz konuşuyoruz, günlük değerlendiriyoruz.”
Aralık ayında İstanbul’un az yağış aldığını hatırlatan İmamoğlu, “Ocak ayı da iyi başlamadı. Yarından sonra bir yağmur bekliyoruz, Meteoroloji’den aldığımız bilgiye göre. Yaşayıp göreceğiz ama bir yandan biz de sorumluluklarımızı yerine getireceğiz.” dedi. İmamoğlu, “Kesintiler olabilir mi?” şeklindeki soruya ise “Şu anda böyle bir kesinti süreci yaşamayacağız.” yanıtını verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.