DOLAR 32,5601 0.13%
EURO 34,8540 0.53%
ALTIN 2.426,99-0,22
BITCOIN 21737900,91%
İstanbul
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ekol Evde Fizik Tedavi

ABONE OL
Temmuz 24, 2020 09:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ekol Fizyoterapi merkezi olarak hem bir merkez üzerinden hem de Evde fizik tedavi hizmetlerimizle sizlerin yanındayız. Sizlerde hangi aşamada ve durumda olursa olsun,  fizik tedavi ihtiyacı olan tüm hastalıklarınız için bizlere ulaşabilirsiniz. Sizler için kaliteli ve etkin bir fizik tedavi programı hazırlamakta sonuç odaklı olarak çalışmaktayız.

Ekol Fizyoterapi Evde fizyoterapi çalışmaları her zaman hastane ya da özel merkezlerde alınan tedavilerde çok daha hızlı ve kısa sürede etkisini göstermektedir. Çünkü evde yapılan çalışmalarda ilgi ve yoğunluk çok daha farklı olmaktadır. Uzman bir fizyoterapist, hastalığın içeriği ne olursa ona uygun bir tedavi programı hazırlamaktadır. Ve daha sonra bizzat kendisinin başında olduğu bir ekip ve gerekli ekipmanlarla birlikte evlerde bu tedavileri etkin bir şekilde uygulamaktadır. Böylece verimlilik hep çok daha yüksek olmakta ve bu durum hasta motivasyonunu direk olarak etkilemektedir.

Felç ve Evde Fizik Tedavi

Evde fizik tedavi çalışmaları daha çok hareket kısıtlaması yoğun ölçüde olan hastalar için ve yaşlılar için uygulanmaktadır. Sizlerde felç ya da İnme nedir ve fizik tedavi ile ne ölçüde tedavi edilir diye merak ediyorsanız web sayfamıza giriş yapabilirsiniz. Burada uzmanlarımız tarafından hazırlanmış olan en önemli ve faydalı içerikleri takip edebilirsiniz. Ve hastalığınız ne olursa olsun bizlerden evde fizik tedavi taleplerinde bulunabilirsiniz. Bunun için yetkililerimizle detaylı bir görüşme yapabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.