DOLAR 32,6030 0.39%
EURO 34,8152 0.22%
ALTIN 2.496,180,49
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eft Sorgulama

ABONE OL
Haziran 21, 2020 07:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir bankadan başka bir bankaya yapılan para transferi işlemine Eft ismi verilmektedir. İnternet bankacılığı üzerinden yapılan Eft işlemleri havale işlemlerinde olduğu gibi değildir. Havale işlemleri aynı banka arasında bir transfer olduğu için bunu istediğiniz her saat diliminde ve günde yapabilirsiniz,  transferiniz anında alıcı hesaba düşmektedir. Ancak Eft işlemlerinde farklı bankalar arası işlem gerçekleştiği için belirli bir saatten sonra yapılan eft işlemleri hemen iletilmemekte ve ilk iş gününe kalmaktadır. Sizlerde çalıştığınız bankaların eft saatleri bilgisini alabilir ve eft işlemlerinizi yaparken bu saatlere özen dikkat edebilirsiniz.

Eft işlemleriniz üzerinden belirli bir zaman geçti ve hala alıcı hesaba aktarılmadıysa, bu durumda alıcı hesap bilgilerinde bir hata söz konusu demektir. Bu durumda aktardığınız paranın hesabınıza geri iadesi söz konusu olacaktır. Sizlerde bu tür aksaklıklar hakkında detaylı olarak bilgi alabilmek için eft sorgulama işlemi yaptırabilirsiniz. Bunun için eft dekontu üzerinde yer alan eft sorgu numarasını edinebilir ve bankaların müşteri hizmetleri bölümünden bilgi alabilirsiniz.

Kredi Yolu

Kredi Yolu sitesi olarak sizlere gündelik yaşamda en çok gerekli olan bankacılık ve kredi bilgilendirmeleri konusunda donanımlı içerikler sunuyoruz. Web sayfamıza giriş yapabilir ve bankalar, bankacılık işlemleri ve krediler hakkında birçok yeni bilgi edinebilirsiniz. Aynı zamanda mernis sistemler hakkında çocuğum hangi okula gidecek konusunda da nasıl bilgi edinebileceğiniz hakkında bilgilendirmeler yapılmaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.