DOLAR 32,3344 0.23%
EURO 35,1139 -0.12%
ALTIN 2.308,471,37
BITCOIN 22839463,16%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DÜŞ’ÜN OLSUN

ABONE OL
Mart 27, 2021 07:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

TANRILAR OKULU” MEZUNU YAZAR SENEM ÖZKAN ÇATI’NIN İLK KİTABI DÜŞ’ÜN OLSUN, OKUYUCULARINI BİRER DÜŞ SİMYACISINA DÖNÜŞTÜRÜYOR!

20 yıllık ruhsal yolculuğundaki birikimlerini, üstadı Tanrılar Okulu kitabının dünyaca ünlü yazarı Prof. Stefano D’Anna’dan öğrendiği “Düşleme Sanatı” ile harmanlayarak DÜŞ’ÜN OLSUN kitabına aktaran yazar, bu kitabında bir düşleyenin sahip olması gereken tüm nitelikleri ve düşleme sanatının inceliklerini, hem farkındalık yaratan metodolojik bilgiler halinde hem de çeşitli prosesler, ritüel ve meditasyonlar eşliğinde rengarenk bir dünya ile okuyucuya sunuyor.

Sosyal medyada keyifle paylaşılabilen, tamamı renkli özel kare boyutta tasarlanan DÜŞ’ÜN OLSUN kitabında, “Düş Atölyesi”, “Şükür Güncesi” gibi okuyucunun interaktif olarak deneyimlere katılabileceği ve kitabın içinde yer alabileceği sıra dışı içerikler de yaratılmış.

Senem Özkan Çatı’nın her okuyucusunu bir Düş Simyacısı’na dönüştürmeyi hedeflediği Kutlu Yayınevi’nden çıkan DÜŞ’ÜN OLSUN kitabı şimdi TRENDYOL ve ARKARAF ONLINE mağazasında satışta!

Arka Kapak Yazısı:

“Yine gökler aldı eline sazı, ama sen söyleyeceksin son sözü. Gece gündüzle buluşur, karanlık ışıkla yüzleşir. Şimdi ne düşlemişsen DÜŞ’ecek önüne, önü ile arkası ile, ışığı ile karanlığı ile. Biraz daha ineceksin derinlerine, gerekirse ipliğini alıp geçeceksin iğne deliğinden. Kimse için olmayacak bu çaba, en çok ÖZ’lediğine, kendine akacaksın daima. Ekmişsen zamanında aşk tohumlarını, aşk da yeşerecek bahçende. Hasat zamanı bu ya, ya ektiklerini biçecek, ya biçtiklerini süzeceksin kalbinde…

Tüm eskilerini, ayrık otlarını bir an önce ayıkla ki yenisi ferahlıkla gelsin. Gözün de, kalbin de, tutkun da YENİ’de olsun. Bırak tüm ezberlediklerini ve bugüne kadar tek tek sana ezberletilenleri. Al kalbini yanına, koy temiz aklını üzerine, duy sezgilerinle ruhunu ve aç yelkenlerini kendine ve daima DÜŞLE. İsmini cismini değil önce HİSSİNİ düşle. Her adımına değecek bir DÜŞ’ün OL’sun.
Ve aşk ile düşle ki düştüğünde bile AŞK OL’sun!“ ~ Senem Özkan Çatı

Senem Özkan Çatı Kimdir?

Bilkent Üniversitesi İletişim ve Tasarım bölümü mezunu olan Senem Özkan Çatı, İstanbul’un önde gelen dijital ajanslarında Sanat Yönetmenliği kariyerinin yanı sıra, erken yaşlarda edindiği bazı iç görülerle 20 yıldır aktif olarak Ruhsal Dönüşüm ve Bilinçli Farkındalık alanlarıyla ilgilenmiş ve son 7 yıldır da profesyonel anlamda çalışarak Hipnoterapi, Bilinçaltı Terapisi, Konuşma Terapisi, Reiki Master Eğitmenliği, Biyoenerji, Numeroloji ve Bilinçaltı Farkındalık Teknikleri (Theta Healing, Access Bars, Bilinçaltı Dili) ve Self Liderlik Eğitimleri almış, yanısıra da Bilinçli Farkındalık alanlarında bireysel danışmanlıklar, çeşitli eğitimler ve seminerler vermiştir. 2013 yılında “Tanrılar Okulu” kitabının dünyaca ünlü yazarı Prof. Stefano D’Anna’nın yine dünya çapında katılımcıların başvurduğu Future Leaders for the World (Dünyanın Gelecek Liderleri) Programına seçilmiş ve programı başarıyla tamamlayarak sertifikasını almıştır.

Birikimlerini harmanlayıp Ağustos 2020’de ilk kitabı DÜŞ’ÜN OLSUN’u çıkaran yazar, Türkiye için Bilinçli Farkındalık (Mindfulness) alanında büyük projelere imza atmayı hedeflemektedir.

Yazar kendisi gibi Bilinçli Farkındalık Uzmanı ve hipnoterapist olan Erhan Çatı ile evlidir.

Sosyal Medya ve İletişim Hesapları:
Instagram @dusunolsun
Twitter @dussimyacisi
[email protected]

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.