DOLAR 32,3711 0.16%
EURO 34,9777 -0.28%
ALTIN 2.324,230,22
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dünya markası oluşturmak büyük bir özveri gerektiriyor

Dünya markası oluşturmak büyük bir özveri gerektiriyor

ABONE OL
Ekim 3, 2021 09:02
Dünya markası oluşturmak büyük bir özveri gerektiriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizde ayna ve dekorasyon sektöründe faaliyet yürüten Ayna Merkezi’nin CEO’su Fatih Arslan, bir dünya markası oluşturmak için bireylerin öncelikli özverili ve sağduyulu bir çalışma prensibi sergilemeyi göze almaları gerektiğini belirtti.

Başarının sırlarına dair tüyolar veren Fatih Arslan 30 yılı aşkın süredir faaliyet yürüten Ayna Merkezi ile Hem Türkiye’ye hem de dünyaya örnek bir marka oluşturmayı başardıklarını belirtti. Fatih Arslan çalışmalarını öncelikle işini severek yapması neticesinde yorulmadan ve azimle sürdürdüğü için ilerleyen bir ivme kazanıldığını belirtti.

Gençlere de mesleklerinde başarılı olabilmeleri için birtakım tavsiyelerde bulunan Fatih Arslan ülkemizin en genç yöneticilerinden biri olarak gençlere şu nasihatlerde bulundu:” Gençler öncelikle hangi işte başarılı olabileceklerini ve kendilerine ait kişisel özelliklerini doğru bir biçimde belirlemelidir. Gençlerin işlerinde ve yaşamlarında başarılı olmalarının en temel koşulu da aile faktörüne sahip çıkmaları ve sürekli ailelerinin desteğini alarak onların nasihatlerini dinleyerek ilerlemeleridir.’

Bir aile şirketi olarak Ayna merkezi yıllardan gelen tecrübesi ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalar sürdürürken bu anlamda Fatih Arslan, müşterilerle pozitif bir diyalog kurabilmenin aslında bir aile geleneği olduğunu ifade etti.

Ayna Merkezi şirketi ile Hem Türkiye’nin hem de dünyanın dekorasyon sektöründe hatırı sayılır öncü kuruluşlarından biri olmayı hedeflediklerini dile getirdi. Öte yandan Arslan sosyal medya platformları ve tiktok başta olmak üzere tüm dijital mecralara da etkin kullanmayı başardı.

Fatih Arslan’ın sosya medya hesapları:

https://www.instagram.com/byfatiharslan/

https://www.tiktok.com/@byfatiharsln

https://www.facebook.com/fatih.arslan.3914

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.