DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dünya Markalarının Toplandığı Firma

ABONE OL
Haziran 28, 2020 12:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Giderek her sektörü etkisi altına alan teknoloji, otomotiv sektörünü de pozitif anlamda etkilemeye devam ediyor. Daha önce ustaların manuel olarak arıza tespiti ve teşhisi yapmak zorunda olduğu araçlar artık elektroniğe döndü. Artık araçların ‘ecu’ dediğimiz elektronik kontrol ünitesine bağlanarak arıza tespiti yapan, otomotiv sektöründeki servislerin, oto galeri ve ekspertizlerin işini kolaylaştıran ve isterse aracının arızasını kendi bulmak isteyen müşterilerimiz için cihazlar mevcut.

Bu cihazların satış ve teknik desteğini sağlayan Nitro Mekatronik  11 yıldır birçok dünya markasını sizlerle buluşturuyor. Araç diagnostiğine dair en iyi ürün ve hizmeti firmamızda bulabilirsiniz. Arıza tespit cihazı araç beynine bağlanıp arızayı hemen görebilir ve nokta atışıyla arızaya müdahele edebilirsiniz.  Her türlü araç marka modeli için bir arıza tespit cihazı mevcuttur. İster ürün bazlı bilgisayar destekli çalışan isterseniz universal olan kendinden ekranlı tabletli yada el terminali şeklinde olan cihazlarla binek hafif ticari ağır vasıta ve marine araç gruplarına işlem yapabilirsiniz. Otomobilden traktöre, otobüsten gemiye her türlü araca hitap eden En iyi arıza tespit cihazı markaları ile arıza tespit ve teşhis işlemini yapabilirsiniz.

Bunların yanı sıra Nitro Mekatronikte kendi mühendisleriyle ürettiği beyin test simülatörü ve fren test simülatörleri de bulunmaktadır.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız aynı zamanda uluslararası birçok fuarda da ülkemizi temsil ediyor. Bu sene İstanbulda gerçekleşmesi planlanan ve pandemi süreci sebebiyle iptal olan Automechanika fuarında yapacağı indirimlerini online olarak başlatan ve birçok üründe kampanya yapan Nitro Mekatronik müşterilerden aldığı güçle otomotiv sektöründe adını başarılarla duyurmaya devam edecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.