DOLAR 32,3767 0.17%
EURO 34,9961 -0.27%
ALTIN 2.324,300,22
BITCOIN 2263885-0,80%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Düğün Orkestrası İle Eğlenceli Anlar Yaşayın!

ABONE OL
Nisan 29, 2020 14:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Organizasyon sektörüne ilişkin çalışmalar sürdüren FA Organizasyon, düğün orkestrası seçimi konusunu ele aldı!

 

“Bir kere evleniyorum, iyi olsun istiyorum” demek herkesin hakkıdır, çünkü sevdiklerimizle geçireceğimiz bu özel günün mazide hoş bir hatıra olarak kalmasını isteriz. Düğün salonu, kuaförü, makyaj seçimi vb. faktörlerin önemi büyüktür fakat düğün orkestrası seçimi de etkinliğin güzel bir akışla geçmesine zemin hazırlamaktadır. “Amaaan alt tarafı müzik çalıyor ne kadar önemli olabilir ki…” demeyin ve sonradan pişman olmamak için yazımıza göz atın

 

Düğün Orkestrası Seçimi İçin İpuçları

1 – Videolardaki Meşhur Görüntüleri Yaşatmak

Düğün orkestra gruplarının her geçen gün artması ve fiyatların değişiklik sağlaması seçimi zorlaştırıyor… İşte FA Organizasyon’da tam olarak burada devreye girerek, o videolarda göze çarpan eğlenceli anları ve güzel görüntüleri size sunmak için sabırsızlanıyor. Her orkestra grubuyla çalışmadan önce iki kez düşünün ki sonra “keşke çalışmasaydık” demeyin, mesela şu soruyu neden sormayasınız: “bu işi neden yapıyorsunuz ve orkestra gruplarınız kendini beş yıl sonra nerede görüyor? :)” Bir orkestra grubundaki solistin sesi güzel olabilir peki ya sahne performansı? FA Organizasyon’da her şey birbiriyle bağlantılı ve kilit bir noktadadır, misafirlerimiz de bu kilit noktada bir anahtar vazifesi görerek kilidi açtığında bizi tanımaktadır ?

 

2 – Mutluyuz, mutlusun, mutlu

Düğün orkestrası konusunda ekibin enerjisi de önemlidir, gülmek ve eğlenmek kadar somurtmak ta bulaşıcıdır. Yani güler yüzlü olmayan ve etkinlikten keyif almayan bir orkestra grubu düğüne katılan misafirlere de o duyguyu yaşatır. Şarkıları kalpten söyleyen ve gönül güzelliğiyle seslendiren bir solist ve enstrümanları da bu denli çalan bir orkestra grubu, yakaladığı sinerjiyi misafirlere de yansıtır. Ayrıca bir diğer husus ta şudur ki birbirini tanımadan bir araya getirilen orkestra grubu ile daima birlikte çalışan orkestra grubu arasında bir sinerji farklılığı oluşmaktadır yani ilk önce ekip arasındaki uyum önemlidir. Biz mutlu olursak (ki öyleyiz ? ) sen mutlu olursun ve düğüne katılan her misafir de mutlu olur.

 

3 – Anlıyorsun değil mi?

“Ben düğünümde eğlenceli müziklerin yer aldığı ve neşeli bir ekibin bu eserlere can verdiği bir orkestra grubu istiyorum… Beni anlıyorsunuz değil mi?” diyen müşterilerimizi gayet iyi anlıyoruz. Müşteri analizi yaparak, paydaşlarımızın müzik tarzına ilişkin tercihlerini dinliyor ve düğün repertuvarlarından ziyade yöresel müzik talebine uygun bir hizmet de sunuyoruz.

Türkiye’nin yedi bölgesine giden ve Türki cumhuriyetlere de nitelikli hizmeti götüren FA Organizasyon’un Artsekro Orkestrası, ünlü isimlerin etkinliklerinde gerekli müzikal desteği vermektedir.

 

4 – Sen hiç repertuvarını seçtin mi?

FA Organizasyon’da düğün orkestrası seçenekleri o kadar fazla ki, İstanbul’da yaşayan bir Karadenizli misafirimize Karadeniz müziğinden eserlerle birlikte, İstanbul müziğinden eserlerde sunuyoruz. Repertuvar seç bölümümüzde talebinize uygun isteklerinizi ve müzikal seçimlerinizi inceliyor, düğününüzde dilediğiniz şarkıların yer almasını sağlıyorsunuz.

 

Tamamıyla sizin şekillendirebileceğiniz bir düğünü hiç hayal ettiniz mi? Çok ta fazla hayal etmenize gerek kalmadan gerçeğini sunabilmenin gururunu yaşıyoruz ve sizinle çalışmak için sabırsızlanıyoruz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.