DOLAR 32,5957 0.34%
EURO 34,8361 0.25%
ALTIN 2.512,081,13
BITCOIN 20942181,47%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dji Drone Hizmet Özellikleri

ABONE OL
Ocak 4, 2021 08:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Özellikle askeri operasyonlarda kullanılan bu cihazlar, günümüzde bireysel kullanıcılar tarafından hobi amaçlı kullanılmaktadır. Ve bununla beraber fotoğrafçılık, tanıtım filmi, sinema, arama kurtarma ve bir çok alanda aktif olarak kullanılmaya başlanmıştır. 25 kg ve üstü cihazlarda, kayıt zorunluluğu ve belge sahibi olmak gereklidir. Türkiye’de kayıtlı yaklaşık olarak 40/50.000 kullanıcının olduğu tahmin edilmektedir.

 

Bireysel olarak kullanımının her geçen gün çoğaldığı bu sektörde ilk akla gelen marka Dji’dir. Dji Türkiye, sektörde yerini almış ve profesyonel hizmet anlayışı ile destek sağlamaktadır. Sektörün içerisindeki en büyük paylardan birine sahip olan marka, ürün çeşitleri ve kullanım alanları ile ön plana çıkmaktadır. Kullanımının çoğalması ve bu süreç içinde sahip olunan cihazların dış etkenlerden ya da kullanım kaynaklı arızalarıyla ilgili olarak Dji teknik servis birimi, en ileri teknolojik altyapı ve yedek parçaları ile hizmet sunmaktadır.

 

Dji Teknik Hizmet İçeriği

Dji servis sahip olduğunuz bu ürünler için oluşabilecek tüm teknik arızalar ve teknik destekler için oluşturulmuştur. Kullanım alanlarının genişlemesi, kullanım sayısının ya da kullanıcıların artması sonucu satışların artması, sektörel olarak teknik hizmet anlayışını da çoğaltmıştır. Dji Türkiye, alanında sağlamış olduğu profesyonel hizmet anlayışı ile, tüm model çeşitleri için her türlü hizmeti sağlamaktadır.  Piyasada kullanılmakta olan tüm modellerin, anında yedek parça hizmeti kurulum ve güncellenen yazılımları ile bu hizmetin sunulması için her an hazırdır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.