DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2067247-1,89%
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DJ Alpaslan Duman dünyanın en çok dinlenen isimleri arasında yer alıyor
  • Kolay Haber
  • Magazin
  • DJ Alpaslan Duman dünyanın en çok dinlenen isimleri arasında yer alıyor

DJ Alpaslan Duman dünyanın en çok dinlenen isimleri arasında yer alıyor

ABONE OL
Ekim 2, 2021 07:38
DJ Alpaslan Duman dünyanın en çok dinlenen isimleri arasında yer alıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1982 yılında Suudi Arabistan’da dünyaya gelen ve ardından ilk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamlayan DJ Alpaslan Duman, müzikteki baş ağrısını hem yeteneğine hem de çalışma azmine bağlıyor. Yaptığı başarılı çalışmalar ile Spotify, Deezer ve iTunes gibi platformlarda binlerce kez tıklanarak dinlenen DJ Alpaslan Duman sürekli olarak kendini yenilemek ve geliştirmek istediğini ifade ediyor. 2020 yılında hayata geçirdiği Özgür Uçmalıyız adlı albümü ile en popüler mekanlarda ve en önemli dijital platformlarda yer aldığını belirten Duman, ” müzikteki başarı işini aşkla ve şevkle yapmaya bağlı. Özellikle pandemi sürecindeki tam kapanma aşamalarında müziğe ve kendime yatırım yapma fırsatı buldum. İşime olan ve müziğe olan aşkım da başarıyı beraberinde getirdi.” İfadelerini kullandı.

DJ Alpaslan Duman kültürel bir altyapıya sahip

DJ Alpaslan Duman Suudi Arabistan’da Ortadoğu coğrafyasında ve Türkiye’deki müzik kültürünü bir araya getirerek bu anlamda başarılı bir temel oluşturduğunu ifade etti. Müziğin evrensel olduğuna inanan DJ Alpaslan Duman, müziğe olan ilgisi sayesinde ister istemez çocukluk yıllarından itibaren bir donanım kazandığını vurguladı. Müzik eğitimini Fırat üniversitesi ve İnönü üniversitesi gibi ülkemizin köklü okullarında tamamladığını belirten Alpaslan Duman, ” müzikte diğer her iş gibi mutlaka bir eğitim almayı gerektiriyor. Bende elimden gelen ilerlemeyi göstermek için çaba sarf ettim.” dedi.

Dj Alpaslan Duman Album List:

https://www.instagram.com/alpaslan_duman

Spotify music: https://open.spotify.com/album/2vsiCrOspnpW3oRNa6EWab

Apple Music:  https://music.apple.com/us/artist/dj-alpaslan-duman/1539326359

Deezer Music: https://www.deezer.com/en/artist/112746882

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.