DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Diş Beyazlatma Fiyatları Konya

ABONE OL
Mart 6, 2021 16:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bembeyaz dişler ve muhteşem bir gülüş artık çok önemli bir estetik kaygı olarak karşımıza çıkıyor. Estetiğe olan önem ve ilgi arttıkça diş estetiği alanında da önemli gelişmeler ve yöntemler sunuluyor. Ve aslında bir bütün olan estetik çalışmaların en önemli tamamlayıcılarından olan diş estetiği uygulamalarının başında diş beyazlatma yöntemleri geliyor.

İdeal bir diş beyazlığına sahip olmak zor bir süreç olmuyor. Dişlerde kullanmaya bağlı olarak meydana gelen renk değişimleri bazı özel yöntemler sayesinde ideal rengine geri dönebiliyor. Bunun için uzman diş hekimleri tarafından klinik çalışmalar yapılıyor.

Diş beyazlatma fiyatları Konya hakkında bilgi alabilmek için Dentova Akademi web sayfasına giriş yapabilirsiniz. Her tür diş tedavisi ile birlikte bakım ve estetik çalışmalar alanında da önemli uygulamalar yapılıyor. Ve tüm uygulamalar için hijyenik ve son teknoloji ile donatılmış bir klinik ortamı kullanılıyor. Uygun fiyatlarla hayalinizdeki bembeyaz dişlere kavuşabilirsiniz.

Ofis tipi diş beyazlatma

Konya Dentova Akademi bünyesinde diş beyazlatma yöntemleri uygulanıyor. Klinik ortamında uygulanan yöntemler her zaman en etkili olan yöntemler olarak biliniyor. Hem işlem süreci daha hızlı oluyor, hem de beyazlığın kalıcılığı daha uzun sürebiliyor.

Ofis tipi beyazlatma için yapılan uygulamalar 2 veya3 seansta tamamlanıyor. Bu işlem esnasında gerekli görülen durumlar göre lazer sistemler ve yüksek etkiye sahip beyazlatıcı ajanlar kullanılıyor. Ve tüm uygulamalar diş hekimleri tarafından yapılıyor.

Ev tipi beyazlatma

Konya Dentova Akademi bünyesinde yapılan ev tipi beyazlatma yöntemini tercih edebilirsiniz. Ofis tipi beyazlatmaya göre daha uzun bir tedavi süreci gerekiyor. Ve açılmasını istediğiniz renk tonları ofis tipi beyazlatmaya göre daha az etkili olabiliyor. Bu işlem için klinik ortamında diş yapınıza uygun bir plak hazırlanıyor. Ve diş hekiminizin uygun gördüğü dozlarda beyazlatıcı ilaç ile birlikte evde kullanım sağlayabiliyorsunuz.

Dentova Akademi diş beyazlatma fiyatları

Dentova Akademi bünyesinde yapılan diş beyazlatma fiyatları kullanılan tekniğe göre farklılık gösteriyor. En sağlıklı ve başarılı sonuçlar ve en uygun fiyatlı diş beyazlatma yöntemleri için Dentova Akademi kliniğinden randevu alabilirsiniz.

Kaynak: https://dentovaakademi.com/konya-dis-tasi-temizligi-konya-dis-beyazlatma-fiyatlari/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.