DOLAR 32,3307 0.24%
EURO 35,0756 -0.16%
ALTIN 2.294,590,77
BITCOIN 22762370,82%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Dilini kesip, darp ettiği iddiasıyla tutuklanan erkek arkadaşına sahip çıktı

Dilini kesip, darp ettiği iddiasıyla tutuklanan erkek arkadaşına sahip çıktı

ABONE OL
Ocak 23, 2020 07:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, merkez Çukurova ilçesi Mavi Bulvar’da 23 Aralık Pazartesi günü saat 15.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, bir medikal firmasının sahibi olduğu öğrenilen Neslihan A. ile erkek arkadaşı M.K. otomobilde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle torpido gözündeki meyve bıçağını alan Neslihan A., kendine zarar vermeye kalkıştı. Bunun üzerine M.K., Neslihan A.’ya engel olmak isterken, bıçak kadının dilini ve vücudundaki çeşitli yerleri kesti. Çevredeki vatandaşların M.K.’yı linç etme girişiminde bulunduğu olayın ardından, M.K. tutuklandı.

Neslihan A., erkek arkadaşı M.K.’nın haksız yere hapishaneye gönderildiğini öne sürerek, “Aramızdaki arbede yanlış anlaşıldı. Arkadaşım beni darp etmek istemiyordu. Aksine kendime zarar vermeme engel olmaya çalışıyordu” diye konuştu.

‘TARTIŞMAMIZ YANLIŞ ANLAŞILDI’

Neslihan A., “Daha önceden aramızda sorunlar vardı ve bunun üzerine küçük bir tartışma yaşadık. Ben biraz sinirli yapıda olduğum için gerildim. Otomobilde bulunan meyve soymak için kullandığım bıçağı aldım. Kendimi öldüreceğimi söylerken, arkadaşım bıçağı elimden almaya çalıştı. Aramızda arbede olunca bağırarak konuştuğum için bıçak ağzıma girdi. Bu sırada arkadaşımın da elini kestim. Çevredekiler durumu anlayamadıkları için galeyana gelip M.K.’yı otomobilden indirip darp etmeye başladı. Ben onlara anlatmaya çalıştım ama arkadaşımı dövmeye devam ettiler” dedi.

‘HAKSIZ YERE HAPİSHANEDE OLMASINDAN RAHATSIZIM’

Kadına şiddetin ülkede bir sorun olduğunu, ancak kendisinin böyle bir olay yaşamadığını kaydeden Neslihan A., “Arkadaşımın haksız yere hapishanede olmasından dolayı vicdanen rahatsızım. Bıçağı ilk alan bendim ve o benim bunu yapmamı engellemek istedi. Ben kimseye yardım çağrısında bulunmadım. O gün otomobilde bir arbede yaşadık. Onun beni yaralama gibi bir düşüncesi ya da tavrı yoktu” diye konuştu.

(DHA)

GÜNÜN ÖNEMLİ HABERLERİ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.