DOLAR 32,3388 0.17%
EURO 35,1360 -0.14%
ALTIN 2.242,53-0,03
BITCOIN 2077131-5,64%
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Eğitim
  • Digitallica’dan Çalışanlara Yönelik Özgün Bir E-Eğitim Daha “Gelişim İçin Geri Bildirim E-eğitimi” kurumlarda verimliliği arttırmayı hedefliyor

Digitallica’dan Çalışanlara Yönelik Özgün Bir E-Eğitim Daha “Gelişim İçin Geri Bildirim E-eğitimi” kurumlarda verimliliği arttırmayı hedefliyor

ABONE OL
Haziran 22, 2020 11:58
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Öğrenmenin en önemli unsurlarından biri olan ‘’Geri Bildirim’’ sadece yöneticiden çalışana değil tüm çalışanların birbirlerine verebilecekleri en değerli gelişim aracı olarak görülüyor. Her sektörde çalışma tarzının gelişmesi için büyük bir öneme sahip olan geri bildirim, asttan üste her türlü statüde çalışanın faydalı bilgiler edinmesini sağlıyor. Geri bildirimle maksimum fayda sağlanmasını amaçlayan bu e- eğitim, iş hayatında herkesin sağlam adımlar atacak donanımda olmasını hedefliyor.

Digitallica ekibi tarafından hazırlanan ve animasyonlardan oluşan eğitim 45 dakika sürüyor. Sahne sahne vakalardan oluşan eğitim, kişinin aldığı kararlarla nasıl ilerleyeceğini ya da neden ilerleyemediğini gösteriyor. Vakalar sayesinde atılan her adımın olumlu ve olumsuz sonuçları anında yaşanarak öğreniliyor. Eğitim, kurum içinde geri bildirimi doğru ve etkin verilebilmesini sağlamak için pratik yaklaşımlarla rahatça uygulanacak etkileşimli vaka çözümleri de sunuyor.

Eğitim kapsamında “360 derece geri bildirimin öneminden, geri bildirim alabilmeye,geri bildirimi eğlenceli hale getirmekten, proaktif bir yaklaşım olarak ileri beslemeye kadar pek çok konuda bilgi sahibi olunuyor.

Digitallica kurucusu Emre Güleçoğlu, çalışanlarına geri bildirimin önemini aşılamaktan ve bu konuyu geliştirdikleri eğitime de entegre etmekten mutluluk duyduğu belirterek,

“Ajans olarak ekibimize verdiğimiz değerin yanı sıra Digitallica kurucusu olarak benim çalışanlarımıza yönelik olan geri bildirimlerim kadar onların da verdikleri geri bildirimleri önemsiyorum. Geri bildirim ve ileri beslemeler sayesinde gittikçe daha verimli çalışma ortamı ve güzel bir ivme kazandığımızı düşüyoruz. Bu fikirden hareketle geliştirdiğimiz yeni eğitimimizle kurumsal dünyaya önemli bir katkı sağlayacağımıza inanıyoruz. Ayrıca vaka tabanlı eğitimlerin daha akılda kalıcı ve deneyim sağlayan niteliğine güvenerek pek çok içeriğimizi vaka tabanlı olarak geliştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.