DOLAR 32,3432 0.18%
EURO 35,0828 -0.3%
ALTIN 2.238,79-0,20
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Davetiye Basım Hizmetleri

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 09:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Davetiye özel günlere, konferanslara, törenlere, nişan ve düğünlere katılmasını istediğiniz kişilere gönderilen kartlardır. Davetiye tasarımı istenilen şekillerde yapılabilir veya firmanın davetiye çeşitliliği değerlendirilebilir. Davetiye basılırken davetiyede yer alan bilgiler açık ve net olarak belirtilmelidir. Davetiye resmi olarak gönderiliyorsa gündem belirtilmelidir.

Nişan Davetiyeleri

Nişan evliliğe hazırlık ve evliliğe ilk adım olarak nitelendirilir. Eskiden nişan ev ortamında yapılırken günümüzde salonlar ve özel alanlar tercih edilmektedir. Nişan davetiyeleri nişanın hangi konsept ile yapılacağını gösterir. Konsepte uygun davetiye hazırlanmalıdır. Firma nişan yapılacak yere uygun davetiye hazırlar. Çok şık bir yer ise daha ışıltılı ve süslü bir davetiye yapılırken, köy yada kır nişanı düşünülüyorsa çiçek desenleri kullanılabilir. Nişanı yapılacak kişilerin isim soy isimlerinin yanı sıra nişan alanının açık adresi belirtilir. Zarflı modeller kullanılabilir veya aksesuar kullanımı yapılabilir.

Düğün Davetiyeleri

Düğünlerin olmazsa olmazı olan düğün davetiyeleri ile düğüne katılacak olanlar çağrılır. Düğün davetiyeleri açık ve net bilgiler içermelidir. İçerdiği bilgi kadar görseli de çok önemlidir. Gelin ve damadın isimleri ve ailelerinin isimleri, telefon numarası ve düğün yapılacak mekanın adresi mutlaka yer almalıdır. Düğün yemekli olacaksa mutlaka belirtilmelidir. Çocuk getirilip getirilmeyeceği, düğünün süresi ve ulaşım imkanı belirtilmelidir. Firma düğün davetiye modellerinde gelin ve damadın isteği doğrultusunda trend modeller ile davetiye basımı yapar. Basılacak kağıttan kullanılacak aksesuara kadar her detay firma tarafından önemle hazırlanır.

Sipariş ve Ulaşım

Firmanın internet sitesinden düğün davetiyesi  modellerine bakarak karar verebilirsiniz. Karar verdikten sonra kaç adet gerekiyorsa adet olarak yazın ve ödemenizi tamamlayın. Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargo ile adrese teslim edilir. Firma sepette extra %25 indirim daha uygular. Davetiye fiyatları seçilen davetiyeye göre değişir. Davetiyenin özelliği ve kullanılan malzeme fiyatı doğrudan etkiler. Firma 1984 yılından günümüze kadar davetiye basımında önde elen firmalardan biri haline gelmiştir. Uzun yıllar edindiği tecrübe ile müşteri memnuniyeti doğrultusunda hizmeti benimsemiştir. Daha ayrıntılı bilgi almak ve sipariş vermek için incidavetiye.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Verilen her hizmet garantili hizmettir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.