DOLAR 32,5788 0.01%
EURO 34,9259 0.05%
ALTIN 2.430,010,01
BITCOIN 2161636-0,73%
İstanbul
21°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Daniel Sturridge: Belki bir gün yeniden dönerim

ABONE OL
Eylül 13, 2019 20:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor’un yeni transferi Daniel Sturridge, Instagram hesabından yayınladığı mesajla eski günlerini andı. Sturridge, ”Belki bir gün yeniden dönerim. Ne olacağını asla bilemezsiniz” dedi.

Trabzonspor’da hazır olmadığı için Teknik Direktör Ünal Karaman tarafından tercih edilmeyen Daniel Sturridge için, Gençlerbirliği karşılaşmasında az da olsa oynama ihtimali var.

Abdülkadir Ömür ve Yusuf Sarı’nın sakatlığı nedeniyle hücum bölgesinde sıkıntı çeken Karaman’ın, İngiliz oyuncuya şans verip vermeyeceği belirsiz. Çoğunlukla takımdan ayrı çalışan Sturridge ise eski günlerinin özlemiyle adeta yanıp tutuşuyor.

”Belki bir gün yeniden dönerim”
İngiltere’de yapılan bir ankette, gol sevinci Premier Lig’in en iyi kutlamalarından seçilen Daniel Sturridge, Instagram hesabından yayınladığı mesajla o günleri andı. Gol sonrası dans eden bir videosunu paylaşan Sturridge, Tino Asprilla ve Ian Wright’i etiketleyerek, “Gol sevincimin, Premier Lig’in en iyi kutlaması seçilmesinden büyük onur duydum. Belki bir gün yeniden dönerim. Ne olacağını asla bilemezsiniz” dedi.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

As a kid I used to celebrate like @eltinoasprilla and @wrightyofficial so it’s a real honor to see the fans voted my celebration the best in premier league history. Shout out to all the kids showing their personality through celebrations etc. You never know it might be back in the Prem one day ??? #dothesturridge #thesturridge

Daniel Sturridge – Dstudge (@danielsturridge)’in paylaştığı bir gönderi (10 Eyl, 2019, 5:01öö PDT)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.