DOLAR 32,5536 0.01%
EURO 34,9405 0.28%
ALTIN 2.421,40-0,03
BITCOIN %
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Damak Tadınıza Uygun Kahve Çeşitleri

ABONE OL
Ağustos 16, 2020 09:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya genelinde hayatta kalma kaynağımız olan sudan sonra en çok tüketilen içecek kahve olarak belirlenmiştir. Yapılan araştırmalar dünya genelini kapsasa da ülkemiz ufak bir istisna olarak yerini korur. Nitekim Türkiye’de çay tüketimi, belki su tüketiminden bile fazladır. Fakat kahve içmek, insana dinçlik ve enerji verdiği için özellikle ağır işlerde çalışan veya sabahın erken saatlerinde kalkarak sürekli olarak beyin yoran işlerde çalışan insanlar, özellikle filtre kahve içerek kendilerine gelmektedir. Yorgunluk kahvesi olarak da bildiğimiz kahveler genel olarak aynı çekirdek kahve ile üretilmesine rağmen o anki duruma göre kız isteme kahvesi gibi geleneksel isimler almaktadır.

 A RoastıngLab İle Gerçek Kahve Deneyimi

Piyasada sunulan çoğu kahve ürünleri, işlem görmüş olan kahvenin kabuğundan veya arta kalmış maddelerden üretilmektedir. Nitelikli kahve üretimleri ile bu gibi durumlardan tamamen soyutlanmış bir şekilde üretim gerçekleştiren şirketimiz. Sizler için en doğalını ve %100 kahve çekirdeklerinden üretilmiş ürünleri piyasaya sürmektedir. Her geçen gün güncellenen kahve çeşitliliğimiz ile bütün damak tatlarına uygun bir sistem sunmaktayız. Üretilen kahve çeşitlerinin yanı sıra onları prosedürüne en uygun şekilde pişirip, doyasıya içebilmeniz için kahve ekipmanları satışımız da mevcut. Özellikle de son yıllarda dışarıda hazır olarak satılan kahvelerin fahiş fiyatlara verilmesi, kendi evlerimizde çok daha lezzetli ürünler ortaya çıkarabileceğimizi bir kez daha kanıtladı.

 Kendi Kahvenizi Yapın!

Site içerisinde yer alan filtre kahve makineleri ile kendi kahvelerinizi yapabilir, evinize gelen misafirleri kendinize hayran bırakabilirsiniz. Her türlü kahveyi yapabilme modlarına sahip olan makineler, filtre kahve, Espresso, Mocha gibi pek çok ürünü kolaylıkla yapabilmektedir. Hazır olarak satılan ürünlerden çok daha güzel bir şekilde pişen kahvelerin üzerine bir de sevginizi eklediğinizde, ortaya muazzam bir lezzet çıkar…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.