DOLAR 32,5029 -0.13%
EURO 34,9978 0.44%
ALTIN 2.432,250,39
BITCOIN %
İstanbul
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vefat sayılarındaki düşüş beni ümitlendiriyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vefat sayılarındaki düşüş beni ümitlendiriyor

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Hz. Ali Camii’nde kıldı. Erdoğan, namaz sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Türkiye’de salgının bilançosuyla ilgili görüşleri soruldu. Değerlendirmelerini vefat sayısı üzerinden yaptığını belirten Erdoğan, buna ilişkin düşüşün kendisini ümitlendirdiğini söyledi ve şunları ifade etti: “Her şeyden önce bu konuda Bilim Kurulu’nun ifadeleri veya Bilim Kurulu’nun açıklamaları benim için önem arz ediyor. Ama ben daha çok değerlendirmeleri vefatla ilgili yapıyorum. Vefat sayılarındaki düşüş beni ciddi manada ümitlendiriyor. Mutasyonla ilgili bazı olumsuz gelişmeler var doğru, fakat onu da inşallah aşacağımıza inanıyorum. Gerek okullarla alakalı gerekse restoranlarla ilgili, bunun yanında bütün açık mekanlarla ilgili bazı ekonomik gelişmeleri de göz önüne alarak adımlar atmaya gayret ettik. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vefat sayılarındaki düşüş beni ümitlendiriyor

Bu konuda şu anda lokantalarımızı biraz gözetleme gibi bir düşüncemiz var. Bunun için de son açıklamalarımda mali destekler noktasında 1000 lirayla 750 ve 500 lira gibi bir desteği 3 ay süreyle verme kararı aldık. Bu adımı atmakla da çok ciddi bir yükü üzerimize almış durumdayız. Çünkü şu anda küçük esnafımızı yalnız bırakamayız. Onlara gerekli desteği verdik, veriyoruz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.