DOLAR 32,4331 0.05%
EURO 34,4691 -0.1%
ALTIN 2.489,530,27
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Müsilaj belasından Marmara’mızı temizleyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Müsilaj belasından Marmara’mızı temizleyeceğiz

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan, son zamanlarda Marmara Denizi’ni saran deniz salyası hakkında önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, müsilaj sorununa ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Şimdi gelelim bir başka konuya. Başımızı ağrıtan bir konu. Müsilaj sorununa da bu anlayışla bakıyoruz. İnşallah müsilaj belasından kısa zamanda Marmara’mızı, İstanbul’umuzu temizleyeceğiz. Meseleyi ilk andan itibaren takip ettik. Alınan numuneler TÜBİTAK’ta incelemeye alındı. 700’ü aşan bilim insanı ile geniş katılımlı çalıştay Kocaeli’nde düzenlendi. Deniz temizliğine ilişkin genelge de Marmara’daki illerimize gönderildi. 15 bölgede temizlik çalışması başladı. Müsilaj meselesine kalıcı çözüm getirmek için strateji planımızı da inşallah 3 ay içinde tamamlıyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Müsilaj belasından Marmara’mızı temizleyeceğiz
Artıma tesisi inşaatımızı törenle durduran, metroların inşaatını toprakla kapatan, Küçükçekmece’nin derelerini bakterilere teslim eden, her yerinden basiretsizlik akan bir zihniyetin emrine bu ülkeyi teslim edemeyiz. Partisine bakmaksızın işini yapmayan kurumların eksiğini yapmak bize düşüyorsa, bunu yapmaktan da çekinmeyeceğiz.”


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.