DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20817933,16%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmetçiklerden Allah razı olsun

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana, Ankara, Erzurum, İstanbul, Konya, Malatya, Mardin, Sakarya, Şanlıurfa, Trabzon ve Van İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongreleri’ne canlı bağlantı ile bağlanarak konuşma yaptı. Erdoğan konuşmasına, terör örgütünü bitirmek için kahramanca mücadele eden güvenlik güçleri ve askerlere şükranlarını sunarak başladı. Erdoğan, “Sözlerimin hemen başında sınırlarımız içinde ve dışında devletimizin bekası, milletimizin huzuru için hizmet eden güvenlik güçlerimize, askerlerimize şükranlarımı sunmak istiyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şairin ‘Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için’ diye ifade ettiği hali bu ülke her gün yaşıyor.
Irak’ın kuzeyindeki terör yuvalarına yapılan operasyonda şehit olan Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına, silah arkadaşlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Şehitlerimizin fedakarlıklarına ve emanetlerine sahip çıkacak bir gençliğe sahip olduğumuza inanıyorum. Nitekim bu operasyonlarda bugün öğlen saatleri itibariyle 33 tane teröristi etkisiz hale getirdik. Rabbim özellikle bu terör eyleminde bu mücadeleyi yürüten Mehmetçiklerimizden, jandarmamızdan, polisimizden razı olsun.” ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmetçiklerden Allah razı olsun

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.