DOLAR 32,5265 -0.05%
EURO 34,9807 0.34%
ALTIN 2.434,760,49
BITCOIN 21024430,89%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamuda taşıt alımına sınırlama getiriyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamuda taşıt alımına sınırlama getiriyoruz

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Ekonomi reformu paketini açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mali disiplin önceliklerini de ele aldı. Döner sermayeyi Meclis denetimi kapsamına aldıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamuda taşıt alımı ve kiralanmasıyla ilgili değişiklikler de yapılacağını aktardı. Birtakım harcama alanlarına kısıtlama getirileceğinin altını çizen Erdoğan, “Mali disiplin önceliğimiz olacak Risklere karşı daha güçlü bir kamu maliyesi hedefliyoruz. Döner sermayeyi Meclis denetimi kapsamına alıyoruz. Kamuda taşıt alımı ve kiralanması, temsil ve ağırlama gibi harcama alanlarına sınırlamalar getiriyoruz.” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamuda taşıt alımına sınırlama getiriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarına, “Yapısal politikalar tarafında ise kurumsal yapının güçlendirilmesi, yatırımların teşvik edilmesi, iç ticaretin kolaylaştırılması, rekabet politikaları, piyasa gözetimi ve denetimini reform kapsamımıza aldık. Kamu personeliyle ilgili iş ve işlemlerin tek bir idare tarafından yürütülmesini sağlıyoruz.” sözleriyle devam etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.