DOLAR 32,3229 0.22%
EURO 35,1198 -0.04%
ALTIN 2.303,031,14
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Esneme kararını Kabine Toplantısı’ndan sonra açıklayacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Esneme kararını Kabine Toplantısı’ndan sonra açıklayacağım

ABONE OL
Şubat 27, 2021 15:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Cuma namazı sonrasında gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Türkiye, il bazında koronavirüs kısıtlamalarında esnemeyi tartışıyor. Gazetecilerin konuya dair sorusunu yanıtlayan Erdoğan, şunları söyledi: “Bu konuda her zaman bir sözüm var: Bilim Kurulumuz var, Bilim Kurulumuzun çalışmaları pazartesi günü kabinenin önüne gelecek. Bunun biz orada tekrar müzakeresini yapacağız. Mutasyonun hangi illerimizde ne konumda olduğunu, istatiski eğrilerin nerelere vardığını orada Sağlık Bakanımız bizlere sunumunu yapacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Esneme kararını Kabine Toplantısı’ndan sonra açıklayacağım ViDEO
Sunumdan sonra bizler ne gibi tedbirler alabiliriz. Özellikle lokantalarla ilgili neler yapmamız gerekir, kafeteryalarla ilgili ne gibi adımlar atarız, bütün bunları otellere varıncaya kadar neler yapmamız gerekiyor, bunların kararını pazartesi günü kabine toplantısında alacak ve ondan sonra da yapacağım açıklamada bunları tüm halkıma ifade edeceğim.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.