DOLAR 32,5197 -0.09%
EURO 34,7952 -0.22%
ALTIN 2.420,66-0,38
BITCOIN %
İstanbul
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cubicle Sistemleri Kullanım Alanları

ABONE OL
Haziran 15, 2020 07:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cubicle yani diğer adı ile Kompakt laminat yapı ve dekorasyon işlerinde sıklıkla kullanılan bir malzemedir. Sözlük anlamı ile hücrelendirme ve bölümlendirme demek olan cubicle sistemler ile paravanlar imal edilmekte ve bölmelendirmeler yapılmaktadır.

Cubicle sistemler farklı birçok alanda karşımıza çıkmaktadır. ama en sık kullanıldığı yerler wc kabin uygulamaları ve soyunma odası bölümlendirmeleri ve dolap çalışmalarıdır. Özellikle büyük binalarda, avm, okul, hastane gibi alanlarda, tuvalet ve lavabo bölümlerinde cubicle sistemler kullanılmaktadır. Bu alanlarda bölümlendirmeler yapılarak mevcut alanın çok daha verimli ve hijyenik kullanılması sağlanmaktadır.

Bu kullanım alanlarının yanında soyunma odalarında soyunma dolapları imalatı kompakt laminat malzemeden yapılırken, soyunma kabinleri için yine bu malzeme tercih edilmektedir. Cephe kaplamalarında ve özellikle ameliyathane kaplamalarında ön plandadır. Oturma bankları ve masa ve sehpa tablaları üretimine kadar kullanılmaktadır. Tüm bunlarla birlikte özel ve isteğe bağlı üretimler için de tercih edilmektedir.

Ocak Cubicle sistemleri

Ocak Cubicle firması olarak sizler için en kaliteli ve en uygun fiyatlı cubicle sistemleri üretiyoruz. Web sayfamıza giriş yapabilir ve bu alanda sizler için üretilmiş olan tüm cubicle sistem uygulamalarımızı inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda site içerisinde sizler için hazırlamış olduğumuz bilgilendirme içeriklerini okuyabilir ve sistemler hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Sitemize giriş yaptığınızda whatsapp canlı destek hattımız üzerinden sistemlerle ilgili tüm sorularınıza yanıt alabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.