DOLAR 32,3468 0.07%
EURO 35,0907 -0.15%
ALTIN 2.321,100,10
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cs 1.6 Nasıl Kurulur?

ABONE OL
Ocak 16, 2021 15:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilgisayar oyunları son yıllarda çılgınlık haline gelmiş durumdadır. Oyun severler bireysel ya da topku olarak online oynadıkları oyunların en güncel versiyonlarını takip ederek oyun heyecanlarını hiç düşürmemeye çalışıyorlar. Almış olduğu 40 a yakın ödül ile cs 1.6 yani Counter Strike oyunu da bilimkurgu dalında çok rağbet gören oyunlardan. Half Life sunucusu eşliğinde oynanan bu oyun için Cs Yıldızı sitesi faydalı içerikler, download seçenekleri ile oyunu oynama imkânını sunuyor.
Offline olarak bireysel yada online olarak takım oluşturularak oynanma şansı olan bu oyun için öncelikle bir Half Life cd’si temin edilmesi gerekiyor. Türkiyede bulunan tüm sunucuların uyumluluk vermiş olduğu Half Life cs 1.6 indir seçeneği ile son versiyon dosya kurulumlarını bilgisayarımıza tamamladıktan sonra oyuna girebilirsiniz.

Cs 1.6 Versiyonuna Nasıl Giriş Yapılır?

Half life indir pc nize oyun dosyalarını indirmenize yardımcı olur. Sonra sisteme ana menü üzerinden giriş yapabilirsiniz. Counter Strike ile ilgili olarak menü üzerinden video ve ses ayarlarınızı yapmanız gerekecektir. Controls kısmından da konuşma stillerinizi ve oyunda kullanacağınız ekipmanları nasıl alacağınız ile ilgili taktikleri belirlemek ilerleyen dönemlerde hız kesmeden işlemleri yapmanıza yarayacaktır.
Customize bölümünde oyuna girdiğinizde hangi kullanıcı adı ve logo ile sizi görebileceklerini ayarlayabilirsiniz. İnternet games bölümünü tıklayarak oynamak istediğiniz serveri seçip join game seçeneği ile istediğiniz oyuna dahil olabilirsiniz. Cs Yıldızı sitesi dinamik server alt yapısı ile en heyecanlı oyunları oynamanıza imkan sağlar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.