DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2067626-2,01%
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Crenw İle Web Site Optimizasyonu

ABONE OL
Ekim 6, 2020 19:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Web site kurulumu ve işletimi ile ilgili birçok hizmet sunan Crenw firması aynı zamanda optimizasyon çalışması da yapıyor. Web site optimizasyonu hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse şöyle özetlenebilir: Sitenin performansını daha iyi bir seviyeye getirmek için kontrollü denemeler yapmak ve geliştirmede bulunmak.

Web Site Optimizasyonu Tercihi Crenw

Bilindiği üzere Bursa web tasarım ve yazılım firması Crenw kendi branşında birçok kulvarda çalışma yürütüyor. Web site optimizasyonu ise bunlardan sadece biridir.

Bu branşta yürüttüğü çalışmalarla müşterilerinin büyük beğenisini kazanan Crenw firması sadece Kurumsal web tasarım ve yazılım, Web hosting yada alan adı gibi hizmetler sunmakla kalmayıp daha sonra sitenin geliştirilerek daha geniş bir kitleye ulaşabilmesi içinde çalışıyor.

Bu hizmeti alanlar kısa süre içerisinde sitelerindeki trafik artışını görerek çevrelerine tavsiyede bulunacaklar.

Web Site Optimizasyonu İçeriği

Web site optimizasyonu dediğimiz çalışmanın içeriğinde ise istek optimizasyonu, kod optimizasyonu, görsel optimizasyon ile veri optimizasyonu gibi hizmetler bulunuyor.

Bu dört hizmet sayesinde sitede yürümeyen yada aksaklık gösteren tüm alanlara müdahalede bulunularak gerekli düzenlemeler yapılıyor.

Web Site Optimizasyonunda Uzman Desteği

Optimizasyon, web site işinde uzman yardımının en çok önem taşıdığı konulardan bir tanesidir. Bunun için periyodik olarak Crenw firmasından bu hizmetin alınması sitenin etkileşimini ve trafiğini artıracağı gibi aynı zamanda meydana gelen hataların giderilerek sitenin geliştirilmesine büyük katkı sağlar.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.