DOLAR 32,5697 0.27%
EURO 34,7643 -0.01%
ALTIN 2.486,210,09
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çiğköftenin Yanında Ne Yenir?

ABONE OL
Ekim 27, 2020 11:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk mutfağının en önemli lezzetlerinden biri olan çiğköfte son zamanlarda evlerde akşam yemeği için hazırlanan sofraların vazgeçilmezi haline gelmiştir. Her yemek ile arasında olan uyumdan dolayı öğle ya da akşam farketmeden bu iki öğünde sofralarınıza koyabilirsiniz. Hatta dilediğiniz öğünde bu ürünü sofranızda ailenize ya da misafirlerinize sunmak için Serince çiğköfte tarafından taze ve günlük olarak satışı gerçekleştiren çiğ köfteleri satın alabilirsiniz. Tabii ki sadece çiğ köftenin olduğu bir sofrada doymak pek mümkün olmayacaktır. Bu sebeple yayınımızda çiğ köfte ile uyumlu olan yemek önerilerini sizlere sunacağız.

Patlıcan Kebabı

Çiğ köftenin sofrada ana kahraman olduğunu düşünürsek bunun yanında tüketilebilecek en güzel besin patlıcan kebabı olacaktır. Her iki yemek arasındaki doyulmaz uyumu daha iştah açıcı hale getirmek tamamen sizin elinizdedir.

Lahmacun

Herhangi bir zaman diliminde gitmiş olduğunuz restoranlarda lahmacun siparişi verdiğinizde siparişiniz gelmeden önce muhakkak sofraya çiğ köfte gelir. Bu iki ürün arasındaki uyum neredeyse tüm dünya tarafından kabul edilmiştir.

Mercimek Çorbası

Çiğ köfte ile uyumlu olmasının en önemli sebebi çiğ köftenin yapımında da mercimek kullanılıyor olmasıdır. Tadım zevki olarak ikisi arasındaki uyum sizi tahmin ettiğinizden daha fazla doyuracak ve başlangıç olarak mükemmel bir yemek zevki yaşatacaktır.

Rus Salatası

Çiğ köfte ile uyumlu olan ve güzel bir şekilde tüketilen besinler sadece ana yemeklerle sınırlı değildir. Bu sebeple çiğ köfteyi ana yemek olarak kullanabilir yanına da rus salatası mezesi sunabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.