DOLAR 32,3658 0.14%
EURO 35,0597 -0.15%
ALTIN 2.322,600,17
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Can Yaman sevgilisi Diletta Leotta ile ilk pozunu paylaştı

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İtalya’nın en ünlü spor spikerlerinden olan Diletta Leotta ile oyuncu Can Yaman’ın aşkı Türkiye’de olduğu kadar İtalya’da da gündemin ilk sıralarında yer alıyor. İkili, aşklarını belgeledikleri fotoğrafla yeniden dikkatleri üzerine çekti.

Can Yaman, Instagram hesbından ilk kez İtalyan sevgilisi ile olan fotoğrafını paylaştı. Yaman’ın “Tehlikeli Çift” notuyla sevgilisini etiketleyerek paylaştığı fotoğrafta, ikilinin bir atış poligonunda olduğu görüldü.

Fotoğrafını yorum yapma özelliğine kapatan oyuncu, 2 saat içinde 500 binden fazla beğeni aldı.

TANITIM İÇİN BİRLİKTELER İDDİASI

Yönetmen Ferzan Özpetek’in yönettiği bir reklam filmi projesi için İtalya’ya giden Can Yaman’ın sevgilisi hakkında geçen günlerde bomba gibi bir iddia ortaya atılmıştı. İddiaya göre Diletta Leotta’ın tanıtım amaçlı oyuncuyla birlikte olduğu ve İtalyan spikerin de Türkiye’de bir Osmanlı dizisinde rol alacağı öne sürüldü.

İtalyan medyası geçen ay, oyuncu Can Yaman ile  Diletta Leotta’nın görüntülerini yayınlayarak birliktelik yaşadıklarını yazmıştı. İtalyan Chi dergisi çiftin Roma’daki otelden yansıyan görüntülerini kapaktan vermişti.

İlginizi Çekebilirİtalyan paparazziler görüntüledi! Can Yaman ile Diletta Leotta aşk sarhoşu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.