DOLAR 32,3830 0.19%
EURO 35,0919 -0.01%
ALTIN 2.325,470,27
BITCOIN 2280199-0,22%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çamlıca Kulesi’nin açılışında makas yetmedi

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL
İstanbul’daki Çamlıca Kulesi’nin resmi açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, kulenin inşasına ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunmasının ardından Meclis Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve İletişim Başkanı Fahrettin Altun gibi birçok isim sahneye çıktı. Kurdele kesmek üzere bir araya gelen bakanlar ve üst düzey yetkililere makas yetmedi. Durumu fark eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Herhalde makas yok galiba.” sözlerinin ardından Bakan Mustafa Varank, makasın yetmediğini belirtti. Çamlıca Kulesi’nin açılışında makas yetmedi
Bu sırada Cumhurbaşkanı Erdoğan, gülümseten bir cevap vererek, “Nurettin Bey sen de oradan şöyle parmaklarınla kesiver.” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “Rabbim bu kulemizi, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile kılsın. ‘Rabbi yessir ve la tuassir rabbi temmim bil hayr’ diyelim ve kurdelemizi de böylece keselim. Bismillahirrahmarirrahim.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.