DOLAR 32,5896 0.35%
EURO 34,8578 0.34%
ALTIN 2.496,120,48
BITCOIN %
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çağrı Merkezi Bulut Sistemi

ABONE OL
Ağustos 29, 2020 08:07
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bulut sistemi, çağrı merkezleri üzerinden sağlanmakta olan birden çok müşteri talebinin aynı merkeze aktarılabilmesi adına geliştirilmiş olan birime verilen isimdir. Telefon üzerinden potansiyel müşterileri ile etkileşim içerisinde olmak isteyen çoğu firma, her yıl düzenli olarak Çağrı merkezi yazılımı satın almakta ve birimde oluşan arızaları giderebilmek adına güncelleme çalışmalarına gitmektedir. Ülkemiz çapında en kaliteli Çağrı merkezi sistemi ürünlerini pazarlamakta olan İnfoset markası, faaliyetlerine 2020 itibarıyla da devam etmektedir. Sizde kurumuz için en profesyonel çağrı merkezi ürünlerini satın almak istiyorsanız İnfoset firması resmi adresi üzerinden hizmet talebinde bulunabilirsiniz.

Çağrı Merkezleri İçin Bulut Sistemi

Çağrı merkezleri, aldığı çağrıları cevaplandırabilmek adına genel olarak Bulut santral sistemlerini kullanmakta ve bu sayede önemli bir iş yükünden tasarruf edebilmektedirler. Yalnızca ulusal anlamda değil uluslararası arenada da ülkemizi başarıyla temsil etmekte olan İnfoset markası, gerçekleştirdiği bulut sistem çalışmaları ile de adından sıklıkla söz ettirmeyi başarabilmektedir. Sizde firmanızın prestijini yükseltecek ve potansiyel müşterilerinize ulaşım şansınızı arttırabilecek bulut sistemlerini satın almak istiyorsanız İnfoset şirketinin resmi adresine 7/24 erişim sağlayabilirsiniz.

Sizlerde İnfoset olarak bizlere ulaşabilirsiniz. Şirketlerinizi çok büyük yatırım maliyetlerinden kurtararak, en gerekli tüm teknolojik sistemleri bulut sistemler aracılığı ile kullanmaya başlayabilirsiniz. Bulut sistemlerin sizlere sunduğu çok büyük avantajlar ve kullanım kolaylıkları bulunmaktadır. Bu sistemler hakkında detaylı bilgi için bizlere ulaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.