DOLAR 32,4961 0.24%
EURO 34,6072 0.27%
ALTIN 2.495,050,49
BITCOIN 2039518-0,92%
İstanbul
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Buhar Kazanları

ABONE OL
Eylül 10, 2020 11:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekstil sektörünün her aşamasında yoğun olarak buhar sistemleri kullanılmaktadır. Gerek üretim aşamasında, gerekse paketleme ve ambalajlama aşamasında kullanılan buhar sistemleri çoğu kez ütü makinaları ile temin edilebilmektedir. Ancak yoğun üretim yapan ve yüksek oranlarda buhar ihtiyacı olan tüm işletmeler için Merkezi sistem buhar kazanları kullanılmaktadır. Bu kazanlarda işletmelerin ihtiyacı olan miktarlarda buhar üretimi yapılmakta ve gerekli olan tüm makine ve ekipmanlara dağıtılmaktadır. Böylelikle her makinanın ayrı bir buhar kazanına ihtiyacı olmamakta ve tek bir kazan ile tüm buhar sistemleri yönetilmektedir.

Albayrak Ütü Makinaları firması olarak bünyemizde tekstil firmalarının ihtiyacı olabilecek tüm makine ve ekipmanlarının satışını yapıyoruz. Tekstil fabrikalarında, hazır giyim atölyelerinde, büyük terzilerde, endüstriyel çamaşırhanelerde ve kuru temizleme firmalarında ihtiyaç duyulabilecek her tür makine için sitemize giriş yapabilirsiniz.

Albayrak Ütü Makinaları Tekstil Ütüsü

Albayrak Ütü Makinaları firması olarak çok geniş bir ürün çeşitliliği ile hizmet sunuyoruz. Tekstil alanında her tür hizmet sunumu yapan tüm firmalar için A’dan Z’ye gerekli olan tüm makine ekipmanları sizlere tek bir çatı altında sunuyoruz.

Tekstil ütüsü ürünleri için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm ürün marka ve modellerini inceleyebilirsiniz. Ve ihtiyaçlarınıza göre ürünleri satın alabilirsiniz.

Elbise Poşetleme makinası ihtiyaçlarınız için farklı kapasite ve modelde satışa sunmuş olduğumuz ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Ve online alışveriş imkanı ile satın alabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.