DOLAR 32,3787 0.16%
EURO 35,0383 -0.19%
ALTIN 2.324,560,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Magazin
  • Bu kez göğüsleri konuşturacak… Salma Hayek’ten sıra dışı dizi

Bu kez göğüsleri konuşturacak… Salma Hayek’ten sıra dışı dizi

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyaca ünlü Meksikalı oyuncu Salma Hayek, bu kez yapımcılığa soyundu. 54 yaşındaki oyuncu, HBO Max kanalı için çekilecek bir komedi dizisinin yapımcı kadrosunda yer alıyor.

Söz konusu dizi, ‘A Boob’s Life: How America’s Obsession Shaped Me and You’ (Bir Memenin Hayatı: Amerika’nın Takıntısı Bizi Nasıl Şekillendirdi) adlı kitaptan uyarlanacak.

Salma Hayek.

Leslie Lehr tarafından yazılan kitap, 2 Mart’ta satışa çıkmaya hazırlanıyor. Yarım saatlik bölümlerden oluşması beklenen dizide, Leslie adındaki bir kadın 40. yaş günü öncesi kendisini bir krizin içinde bulacak. Hayatı altüst olacak Leslie’nin göğüsleri konuşmaya başlayacak ve kendisine tamamen farklı bir açıdan bakmasını sağlayacak.

Salma Hayek.

Diziyle ilgili konuşan Hayek, “Bu şovu geliştirmemizi sağladığı için HBO Max’a minnettarız. Bu dizide göğüsleri konuşturarak, yaptıkları hiçbir zaman yeterli görülmeyen kadınların hayatında bakmaya cesaret edilemeyen eşsiz perspektifler sunacağız” dedi.

New York Post’un haberine göre Leslie rolünü kimin oynayacağı açıklanmazken, Hayek’in yanı sıra yapımcılar arasında Jose Tamez, Siobhan Flynn ve kitabın yazarı Leslie Lehr bulunuyor.

İlginizi ÇekebilirSalma Hayek’ten 54. yaş pozu

 

İlginizi ÇekebilirSalma Hayek’ten yogalı mesaj

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.