DOLAR 32,5957 0.34%
EURO 34,8361 0.25%
ALTIN 2.512,081,13
BITCOIN 20942181,47%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • BM Kalkınma Programı, Türkiye’deki Sudaki Yaşam Savunucusunu e-törenle ilan ediyor

BM Kalkınma Programı, Türkiye’deki Sudaki Yaşam Savunucusunu e-törenle ilan ediyor

ABONE OL
Haziran 8, 2020 08:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye temsilciliği, Türkiye’de İyi Niyet Elçisi Mert Fırat’ın yanı sıra dünyayı ve insanlığı etkileyen önemli konu başlıklarında birey ve kurumları eyleme teşvik etmek amacıyla farklı Küresel Amaçlar’ın Savunuculuğu için de toplumda başarılarıyla öne çıkmış isimlerle işbirliğine gitmeye devam ediyor.

Sürdürülebilir Kalkınma için saptanan Küresel Amaçlar’ın 14’üncüsü olan Sudaki Yaşam Savunuculuğu için, serbest dalış dünya ve Türkiye rekortmeni milli sporcu Şahika Ercümen seçildi.

Sporculuk kariyerindeki başarılarının yanı sıra, çevre kirliliğine, plastik kullanımına, küresel sıcaklık artışına dikkat çekmek için Salda Gölü’nden Antarktika’ya kadar dalış yapan Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen, Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Okyanus Günü olarak ilan edilen 8 Haziran’da basın mensuplarının katılımıyla düzenlenecek çevrimiçi bir törenle UNDP Sudaki Yaşam Savunucusu olacak.

UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Claudio Tomasi ile Şahika Ercümen’in katılacağı basın toplantısını, UNDP Türkiye İyi Niyet Elçisi Mert Fırat sunacak.

Çevrimiçi Basın Toplantısı Programı

Zaman: 8 Haziran 2020 – Pazartesi, TSİ 11.00

Katılımcılar: Claudio Tomasi, UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi

Şahika Ercümen – Dünya Serbest Dalış Rekortmeni

Mert Fırat, UNDP Türkiye İyi Niyet Elçisi (Moderatör)

Yer: Zoom uygulaması

Link: https://undp.zoom.us/webinar/register/WN_yiFPZQ96Q5qqGeVQSAsyog

Not: Toplantı sırasında sorularınızı ve merak ettiklerinizi konuşmacılarımıza yönlendirebilirsiniz. Yayın esnasında cevaplandırılacaktır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.