DOLAR 32,6010 0.38%
EURO 34,8805 0.41%
ALTIN 2.495,040,44
BITCOIN %
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BigChefs yeni dönemde sağlık ve lezzetle bir arada…

ABONE OL
Haziran 5, 2020 14:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çalışanlar ve misafirlerinin sağlığına verdiği önemle bir süreliğine hizmetlerine ara veren BigChefs, 5 Haziran 2020 tarihi itibariyle kapılarını yeniden açıyor. Sabırsızlıkla beklenen bu açılışla BigChefs misafirleri, samimi buluşmalar ve unutulmaz tatların adresinde yeniden bir araya gelmenin tadını çıkaracaklar. “Yeniden, sağlık ve lezzetle bir aradayız” sloganıyla tüm misafirlerini restoranlarının özlenen atmosferine davet eden marka, güçlendirilmiş hijyen tedbirleri ve Sağlık Bakanlığı’nın getirdiği yeni düzenlemelerle misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Normalleşme sürecine yönelik olarak gerçekleştirdiği düzenlemeleri tüm iletişim kanallarından misafirleriyle paylaşan BigChefs, inovatif yaklaşımıyla uygulamaya koyduğu yenilikleriyle de dikkat çekiyor.

Sosyal mesafede 1,5 metre kuralı

Yeni restoran düzeninde masalarını 1,5 metrelik sosyal mesafe kuralına uygun aralıklarla konumlandıran BigChefs, misafirler ve çalışanlarının sağlığını korumak adına, iç ve dış mekanda yer alan tüm alanlarını sosyal mesafe kurallarını gözeterek yapılandırıyor.

Salgının başladığı ilk günden itibaren Covid-19 konusunda nitelikli bir eğitime tabi olan BigChefs çalışanlarının tümü, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı “Hijyen Eğitim Sertifikası” alarak hijyen konusundaki yetkinliklerini artırdı. Misafirlere sosyal mesafe kuralları gereğince servis yapacak olan BigChefs çalışanları, Covid-19 önlemleri gereğince el yıkama, maske ve eldiven kullanımı, sosyal mesafenin gözetilmesi, kişisel hijyen ve gıda hijyeni eğitimlerine periyodik olarak devam ederek mevcut bilgilerini sürekli olarak güncelliyor. Her gün mekana girer ve çıkarken ateş ölçümleri yapılan BigChefs çalışanları, müzik sistemine kayıtlı olan “El Yıkama Uyarı Anonsu” ile her 30 dakikada bir ellerini yıkayarak dezenfekte ediyor.

Güçlendirilmiş hijyen her yerde

Bütün şubelerinde güçlendirilmiş hijyen tedbirlerini devreye alan BigChefs, misafirlerine sağlık ve güvenle hizmet vermek için büyük bir titizlikle çalışmalarını yürütüyor. Sık temas edilen her nokta, restoran açılış ve kapanışlarının yanı sıra, her saat başı ve her kullanım sonrasında özenle dezenfekte edilerek temizleniyor.

Restoranların girişinde misafirlerine tek kullanımlık maske temin eden BigChefs, belirli noktalara ve tüm masalara el dezenfektanı yerleştirerek sağlık tedbirlerini en üst düzeyde uyguluyor.

QR kodlu menüyle temassız sipariş

BigChefs’in yeni menüsü Gururla Bizden’in benzersiz içeriğini keşfetme fırsatı sunarken bir yandan da menüye temassız erişim olanağı sağlayan QR kodla sipariş uygulaması ise sağlık ve lezzeti buluşturan yaratıcı uygulamaların başında geliyor. Bu yenilikçi uygulamayla misafirler, fiziki menüye hiç dokunmadan, sağlık ve güvenle, kolayca sipariş vermenin keyfini çıkarıyor.

Tek kullanımlık ürünlerle yüksek koruma

BigChefs ayrıca yeni dönemdeki tüm faaliyetlerinde ve servis alanlarında tek kullanımlık ürün kullanımını hayata geçirerek en yüksek koruma tedbirleriyle hizmet verecek. Söz konusu düzenlemeyle servis sırasında temasın en aza indirilmesi ve önlemlerin artırılması hedefleniyor. Restoranlarda kullanılan kişisel koruyucu donanımlar, el ve yüzey dezenfektanları ve tüm temizlik malzemeleri de Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı ekipmanlardan oluşuyor. Sık temas edilen noktalar ve tuvaletler, her kullanım sonrası ve saat başı temizlenerek dezenfekte edilirken, işlem kontrolleri kayıt altına alınıyor ve merkezi olarak denetleniyor.

Günün her saatinde misafirlerine sıcacık bir ev ortamı sunmaya özen gösteren BigChefs, yeni dönemde de misafirlerine sağlık ve lezzeti bir arada sunmaya hazır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.