DOLAR 32,5086 0.17%
EURO 34,7668 0.06%
ALTIN 2.490,041,14
BITCOIN 20601664,21%
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Beton mikserinin mahalle arasında ezdiği kadın yaşamını yitirdi

Beton mikserinin mahalle arasında ezdiği kadın yaşamını yitirdi

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Küçükçekmece’de inşaat temeli için beton taşıyan mikser, sokakta hareket ettiği sırada bir kadını altına alarak ezdi. 45 yaşındaki Serpil Çöl olay yerinde hayatını kaybetti.

İstanbul Küçükçekmece’de beton mikseri altında ezilen kadın hayatını kaybetti.

DHA’nın haberine göre kaza saat 12.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Kaktüs Sokak’ta yaşandı.

Sokakta bulunan inşaatın temeli için beton getiren 06 DRS 07 plakalı beton mikserinin sürücüsü işini bitirdikten sonra aracı hareket ettirdi. İddiaya göre o anda beton mikseri, kör noktada bulunan 45 yaşındaki Serpil Çöl’ü altına alarak ezdi. Beton mikserinin tekerleri arasına sıkışan kadına çevrede bulunanlar yardım etmeye çalıştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Tekerlerinin arasına sıkışan kadın yapılan çalışmalar sonucu çıkarıldı. Kazada vücudunu büyük bir bölümü ezilen kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

ŞOFÖRÜN İFADESİ ALINACAK

Polis ekiplerinin kaza çevresini güvenlik şeridi ile kapatılmasının ardından trafik polisleri ve olay yeri inceleme ekipleri kazayla ilgili çalışma yaptı. Serpil Çöl’ün cenazesi otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.

Mikser şoförü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.