DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20829160,81%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Spor
  • Beşiktaşlı yönetici Emre Kocadağdan Ghezzalin transferiyle

Beşiktaşlı yönetici Emre Kocadağdan Ghezzalin transferiyle

ABONE OL
Nisan 12, 2021 07:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’in 34. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Erzurumspor’u 4-2 mağlup etti. Karşılaşma sonrasında Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kocadağ, Leicester City’den sezon başında kiralanan Ghezzal’in transferi konusunda da konuştu.

İŞTE EMRE KOCADAĞ’IN MAÇ SONU SÖZLERİ:

Stresli ve zor bir maç olmasını bekliyorduk. Erzurumspor için de, bizim için de önemli maçtı. Erzurumspor iyi mücadele etti. Sonuna kadar savaştılar. Onlara bundan sonraki maçlar için başarılar diliyorum.

8 maç var. Şampiyonluk havasına girmek için erken. Final havasında oynayacağız. Her rakibin kendine göre bir hedefi var. Bu saygı çerçevesinde, tevazumuzu koruyarak her maçı final havasında oynayıp hedefe ulaşmak istiyoruz.

Ghezzal’ın durumunu konuşmak için erken. Biz bu 8 maçı nasıl bitiririz, bunun hesabını yapıyoruz. Rachid gerçekten beklediğimiz katkıları veren bir oyuncu oldu. Çok ümitliydik. İnşallah sezon sonunda bizimle devam etmesi için elimizden geleni yapacağız.

Beşiktaş oynadığı futbol itibarıyla ve yönetiliş tarzıyla, Türkiye’deki tüm futbolseverlerin takdirini topladı. Beşiktaş hak ettiği bir yerde”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.