DOLAR 32,5404 -0.03%
EURO 34,8278 -0.12%
ALTIN 2.429,48-0,01
BITCOIN 21692860,66%
İstanbul
20°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş Alanyaspor maçı maçı golleri ve geniş özeti

ABONE OL
Ekim 6, 2019 15:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş; Fenerbahçe ve Galatasaray’ın puan kaybı yaşadığı Süper Lig’in 7. haftasında sahasında lider Aytemiz Alanyaspor’u Burak yılmaz ve Diaby’nin golleriyle 2-0 mağlup etti ve 5 hafta sonra 3 puanla tanışmanın sevincini yaşadı.

Ayrıntılar geliyor…

Beşiktaş: 2 – 0 :Aytemiz Alanyaspor

69′ GOOOLL!! Beşiktaş, Abdoulay Diaby ile farkı ikiye çıkartıyor. Hızlı gelişen atakta Abdoulay Diaby’nin ara pası ile sağ çaprazda topla buluşan Burak Yılmaz pasını yerden uzak direğe doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Abdoulay Diaby vuruşunu yapıyor ve meşin yuvarlağı sol üst köşeden filelerle buluşturuyor.

49′ GOOOLL!! Jeremain Lens’in pası ile sol çaprazda topla buluşan Georges-Kevin N’Koudou ceza sahasına giriyor ve rakibi Baiano’yu geçmek isterken yerde kalıyor. Pozisyon sonrasında hakem Arda Kardeşler beyaz noktayı işaret ediyor. Penaltı vuruşu için topun başına Burak Yılmaz geçiyor. Burak Yılmaz meşin yuvarlağı yerden sağ köşeye doğru gönderiyor ve takımını öne geçiriyor.

Stat: Vodafone Park
Hakem: Arda Kardeşler

Beşiktaş: Karius, Dorukhan, Victor Ruiz, Vida, Caner, Atiba, Oğuzhan, Ljajic, N’Koudou, Lens, Burak Yılmaz

Aytemiz Alanyaspor: Marafona, Nsakala, Welinton, Tzavellas, Baiano, Siopis, Ceyhun, Bammou, Bakasetas, Efecan, Cisse

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.