DOLAR 32,5705 0.09%
EURO 34,9993 0.45%
ALTIN 2.430,520,32
BITCOIN 2082407-4,10%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Berber Burada Sitesi Üzerinden Randevu Al

ABONE OL
Haziran 27, 2020 10:07
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizde koronovirüs pandemisinin hızla yayılım gösterdiği bu dönemde, berber sektörünün online berber randevu ile hizmet vermesi sağlanmış ve bu bağlamda çalışmalar sürdürülmüştür. Bazı berber siteleri tarafından kendi resmi siteleri aracılığıyla müşterilerin randevu talep ettikleri gözlemlenirken çoğu işletme sahibinin Berber Burada sitesi ile ortak çalıştığı biliyoruz. Kişisel bakım hizmeti almak isteyen müşterilerin siteye erişim sağlayarak güvendiği dükkandan online berber randevu talebi oluşturması, saç sakal kesimi için gün ve saat belirlenmesine yeterli olacaktır. Sizde evde kaldığımız şu dönemlerde evinizden çıkmadan berber online randevu talebi oluşturabilmek için berber burada sitesini tercih edebilirsiniz.

Berber Burada Sitesinin Avantajlar Nelerdir?

Berber Burada Sitesi üzerinden berber randevu sistemini kullanmak, hem müşterilere hem de işletme sahiplerine oldukça fazla avantajlar sunmaktadır. Öyle ki ülkemizde virüs yayılımından dolayı rahatsızlık duyan pek çok insan kalabalık ortamlarda bulunmak istememekte ve birçok işini interaktif ortam üzerinden halletmektedir. Berber Burada sitesi aracılığıyla tıraş olacağınız günü ve saati belirlemenin dükkanlarda oluşan yığılmaları önlediği ve virüs yayılımının azalması için bir avantaj olduğu uzmanlar tarafından sıklıkla bildirilmektedir. Ayrıca işletme sahiplerinin de kaliteli ve güvenli bir hizmet sunabilmesini mümkün kılmaktadır.

Berber ve Kuaförlerde Randevunun Önemi?

Kuaförlerin ve berberlerin sahip oldukları çalışma sistemleri, gelen müşterilerinin memnuniyeti açısından oldukça önemlidir. Günümüzde hala randevu sistemi ile çalışmayan bazı merkezler bulunmaktadır. Pandemi nedeni ile zaten zorunlu hale gelen randevu sistemi aslında normal işleyişi açısından da düzen ve sistematiğin önemli bir ayrıntısıdır.

Çünkü randevu sistemi ile çalışmayan merkezlerde boş yere ve gereksiz bir yığılma söz konusu olacaktır. Birçok işlemin uzun süreler tutması nedeni ile beklemek zorunda kalan insanların belki de çok uzun saatler işlem için beklemesi gerekecek. Yine randevu almadan gelen insanların birçoğu bu bekleme sürelerini kabul etmedikleri için hiçbir işlem yaptırmadan geri dönmek zorunda kalacak.

Tüm bu nedenlerden dolayı berber randevu sistemleri çok önemli bir detaydır. Her işyerinin kesinlikle randevu ile çalışması ve bu saatlere uyması gerekmektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.