DOLAR 32,4535 0.12%
EURO 34,4859 -0.04%
ALTIN 2.473,64-0,37
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BAŞKAN ATAY SABAH KAHVESİ İÇİN GİRNE MAHALLESİ’NDE

ABONE OL
Haziran 23, 2020 13:18
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, göreve başladığı 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nin ardından rutin haline getirdiği mahalle buluşmalarına, koronavirüs salgını sebebiyle ara vermişti. Salgında normalleşme döneminin başlamasıyla beraber Başkan Atay, Efeler halkı ile buluşmalarına kaldığı yerden tekrar başladı.

Beraberindeki birim müdürleriyle birlikte Girne Mahallesi’ndeki Ceylankent Sitesi’ni ziyaret eden Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’a, Girne Mahallesi Muhtarı Şule Cıvkaroğlu da eşlik etti. Başkan Atay, gerçekleştirdiği ziyarette mahalle sakinlerinin talep ve görüşlerini dikkatle dinledi. Seçim öncesi Girne Mahallesi’nde yapılan toplantıda kalabalık şekilde ağırlandığını hatırlatan Başkan Atay, “Seçimden sonra gelip tekrar birlikte olacağımızı, sorunları ve taleplerinizi dinleyeceğimizi söylemiştim. Şimdi tekrar bir aradayız, yapılması gerekenleri ve isteklerinizi sizden dinlemek için buradayız. Daha önce yapacağımız çalışmaları sizlerle paylaşmıştık. Onların bir kısmını gerçekleştirdik bir kısmına da planlamalar dahilinde yapmaya devam ediyoruz. Gündüz bakımevimizi yaptık bir tane daha açacağız. Ege Bölgesi’nin en büyük otizm merkezini kuracağız. En önemlisi eski minibüs garajına otopark üstüne de çarşı yapacağız. Sizler için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Atay’a, Girne Mahallesi’nde gerçekleştirilen yol yapım çalışmalardan memnun olduklarını söyleyen yaşlı çift, “Genç, dinamik, pırıl pırıl çalışanlarınız var, yolumuz bozukken bir-iki defa yürüme zorluğu nedeniyle düştük ama şimdi ekibinizin yaptığı çalışmalardan sonra yolumuzdan çok memnunuz, teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.  Efeler Belediyesi’nin halkla ilişkiler birimi Efe Masa’nın da hazır bulunduğu toplantı koronavirüs tedbirleri kapsamında, sosyal mesafe kuralı gözetilerek gerçekleştirildi. Katılımcılar girişte ellerini dezenfekte etti. Efe Masa çalışanları da maske desteğinde bulundu.

                                       

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.