DOLAR 32,3484 0.26%
EURO 35,0837 -0.15%
ALTIN 2.308,591,37
BITCOIN 22867053,10%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Atay, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Görüştü

ABONE OL
Haziran 18, 2020 09:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gerçekleşen toplantıda söz hakkı alan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Efeler ilçesinde gerçekleştirdikleri hizmetler konusunda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na bilgi verdi. Başkan Atay ilçe genelinde belediye olarak yapmış oldukları hizmetler ve pandemi sürecinde gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkındaki konuşmasına ek olarak CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu Efeler’e davet etti.

“Bizleri Onurlandırmanızı İstiyorum”

Başkan Atay, “Sayın Genel Başkanım Efeler ilçemizde Kültür ve Bilim turizmine katkı sağlayacak olan Dünya’nın en büyük Matematik Parkı’nın inşasına başladık. Hizmete açılacak parkımızda çocuklarımız matematik konularını öğrenirken eğlenebilecekler. Matematik Parkı’nın geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza büyük fayda sağlayacağına inanıyorum. Sayın genel başkanım ben şimdiden sizden randevu talep ediyorum. Türkiye ve Efeler ilçemize fayda sağlayacak olan Matematik Parkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı haftasında gerçekleştireceğimiz açılış törenine gelerek bizleri onurlandırmanızı istiyorum.” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.