DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20783701,01%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Bakanlar Kurulu, 1 Haziran sonrası normalleşme süreci için toplanacak

Bakanlar Kurulu, 1 Haziran sonrası normalleşme süreci için toplanacak

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Ülke genelinde uygulanan koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemler uygulanmaya devam ediyor. Koronavirüse karşı mücadelede katedilen yolun ardından geçilmesi planlanan kontrollü normalleşme için vatandaşlar, gözlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde toplanacak Bakanlar Kurulu’na çevirdi. Pazartesi yapılacak, ana gündem maddesi ‘kontrollü normalleşme’ olan Kabine Toplantısı’nın ardından, yeni kararlar açıklanacak. 1 Haziran tarihine kadar kademeli normalleşmenin devam edeceği açıklanan tedbirleri gündeme taşıyacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kabinesi, vaka sayılarının durumuna göre yeni normalleşme sürecinin seyrini açıklayacak. Yeni kararlarla birlikte yayınlanacak olan genelgede hafta sonu yasaklarının kaldırılması ve işletmelerin açılması bekleniyor.
Aynı zamanda sosyal mesafe kurallarına uyumu artırmak için yasaklanan düğün, nişan, kına gibi organizasyonların ve toplu taşıma kısıtlamalarının da kaldırılması gündemde olacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.