DOLAR 32,5770 0.1%
EURO 34,9611 0.31%
ALTIN 2.425,930,14
BITCOIN %
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Babalar Günü’nde ünlü babalar zorlu hastalıklarla mücadele eden çocuklara destek için bir araya geliyor

Babalar Günü’nde ünlü babalar zorlu hastalıklarla mücadele eden çocuklara destek için bir araya geliyor

ABONE OL
Haziran 18, 2020 12:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Babalar Günü’nde Bir Dilek Tut Derneği (Make-A-Wish® Türkiye), lükse sektörün ilk dijital platformu olan OGGUSTO öncülüğünde elektrikli küçük ev aletleri sektörünün öncü markalarından Arzum ile anlamlı bir projeye imza atıyor. “Babama OKKALI bir kahve” projesi kapsamında OGGUSTO’nun daveti ile Süleyman Orakçıoğlu, Sinan Kuran, Fatih Recep Saraçoğlu, Serkan Şedele, Levent Erden, Lütfi Arıboğan, Ali Güreli, Kerim Sabuncuoğlu gibi ünlü isimler çocuklarına okkalı bir öğüt verirken video çekecekler. Çekilen videolar için de Arzum Okka da Bir Dilek Tut Derneği’ne zorlu hastalıklarla mücadele eden çocuklar için bağışta bulunacak.

Hayati tehlikesi olan hastalıklarla mücadele eden çocuklara yönelik uluslararası bir oluşum olan Bir Dilek Tut Derneği (Make-A-Wish® Türkiye) Babalar Günü’nde dört anlamlı kampanyaya birden imza atıyor. Bu kampanyalar sayesinde hem babalarımızı hem de kanser gibi zorlu hastalıklarla mücadele eden çocukları sevindirmek mümkün olacak.

OGGUSTO ve Arzum OKKA’da “Babama OKKALI bir kahve” projesi

Elektrikli küçük ev aletleri sektörünün öncü markalarından Arzum OKKA’nın desteği ile Oggusto ile birlikte anlamlı bir projeye imza atılacak. “Babama OKKALI bir kahve” projesi ile babalarımızın hayatımıza yön veren okkalı öğütlerine vurgu yapılacak. Süleyman Orakçıoğlu, Sinan Kuran, Fatih Recep Saraçoğlu, Serkan Şedele, Levent Erden, Lütfi Arıboğan, Ali Güreli, Kerim Sabuncuoğlu gibi ünlü isimlerin çocukları Arzum OKKA kahve makinesi ile onlara bir kahve yapacaklar. Ünlü babalar da çocuklarına yaptıkları kahvenin hatırına hayat tecrübelerine dayanarak OKKA’lı bir öğüt verecekler. Bu bir dakikalık öğütleri içeren videolar ise Babalar Günü’nde OGGUSTO web sitesi ve sosyal medya hesaplarında yayınlanacak. Arzum OKKA da paylaşım yapan ünlü babalar adına Bir Dilek Tut Derneği’ne (Make-A-Wish® Türkiye) bağış yapacak. Toplam bağış ile de zorlu hastalıklarla mücadele eden çocukların dilekleri gerçekleştirilecek.

Ayrıca zorlu hastalıklarla mücadele eden dilek çocukları Babalar Günü için resimler yapıp Bir Dilek Tut ile paylaşacak. Bu resimler bir kolaj çalışması ile Bir Dilek Tut Derneği (Make-A-Wish® Türkiye) instagram hesabı üzerinden paylaşılacak.

Babalar Günü’nde Boxx Coffee Roaster’dan hem indirim hem de bağış

Babalar Günü kapsamında Dilek Tut Derneği (Make-A-Wish® Türkiye) Türkiye’de nitelikli kahve kavurma işine öncülük eden markalarından Boxx Coffee Roasters Co. ile anlamlı bir kampanyayı hayata geçirdiler. Bu kampanya kapsamında Babalar Günü için https://boxxcoffee.com/ üzerinden “babam” koduyla sipariş verilen tüm kahvelerde Babalar Günü’ne özel %20 indirim olacak. Ayrıca bu kodla yapılan kahve satışlarının gelirlerinin yüzde 20’si Bir Dilek Tut Derneği’ne bağışlanacak. Ayrıca ünlü babaların Arzum OKKA ile deneyimlemeleri için de Boxx Coffee Roasters Co.’nun kaliteli çekirdek ve özenli kavurma sonucu elde ettiği Türk kahvesi gönderilecek.

Babalar Günü Sertifikası ile babalara bir çocuğun mutluluğunu hediye etme fırsatı

Bir Dilek Tut Derneği, güçlü duruşları ile çocuklarına hayatta hiçbir şeyin imkansız olmadığını gösteren, her zaman her konuda onların en büyük destekçisi ve süper kahramanı olan babalara, zorlu hastalıklarla mücadele eden çocukların da süper kahramanı olma fırsatı veren Babalar Günü sertifikasını da hayata geçirdi. Babalar Günü sertifikası ile babalara riskli hastalıklarla mücadele eden bir çocuğun mutluluğunu hediye etmek mümkün olacak. Babalar Günü Sertifikası https://fonzip.com/birdilektut/sertifika linkinden hediye edilebilecek.

Araştırmalara göre, dileği yerine gelen çocukların yüzde 42’si arkadaşlarıyla daha sağlıklı ilişkiler kuruyor yüzde 72’sinin enerji seviyesi ve canlılığı artıyor, yüzde 64’sinin hayata tutunma arzusu artıyor ve yüzde 39’unun tedavi sebebiyle yaşadıkları fiziksel sıkıntılar azalıyor. Bu yüzden tedavi altındaki tüm çocukların dileklerinin yerine gelmesi çok kritik bir öneme sahip.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.