DOLAR 32,3341 0.16%
EURO 35,1847 -0.03%
ALTIN 2.240,50-0,12
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Babadan Oğula, Adanadan Dünyaya

Babadan Oğula, Adanadan Dünyaya

ABONE OL
Aralık 9, 2021 14:09
Babadan Oğula, Adanadan Dünyaya
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye tekstil sektörünün tanınmış iş adamı Bekir KILIÇ ın yetiştirdiği oğlu Muhammet Cüneyt KILIÇ , babasının Adanada başlatıp Türkiyeye yaydığı ‘’BAHADIR’’ Markasını Dünyaya tanıtmak için start verdi.

Türkiye tekstil sektöründe öncü ve en eski firmalarından olan BAHADIR TEKSTİL Adanada üretim ve toptan satışa başladığı  yıllarda kısa sürede Türkiye geneline yayılıp müşteri kitlesini oluşturarak portföyünü genişletmiştir. Kalitesinden ödün vermeyen bir anlayışla mesafe kat etmiş erkek giyim firması olarak yoluna devam etmektedir.

Bayrağı devralan BAHADIR TEKSTİL yön.kr.bşk. Muhammet Cüneyt KILIÇ yurtdışına da yönelerek Türkiye ekonomisine de ciddi katkılarda bulunmaya başlamıştır..Muhammet Cüneyt KILIÇ ; şirketlerini Dünyaya tanıtmak için ihracata yönelmiş ve çeşitli ülkelerde başarı elde ederek genç iş adamları arasında ilk sıralarda yerini almış Türkiye ihracat ağına katkıda bulunmuştur.

Şirket vizyonu olarak toplumsal faydayı ön planda tuttuklarını anlatan KILIÇ ‘’bizler TÜrkiyede tekstil sektöründe istikrarı sağlayıp etrafımızdaki herkese fayda sağlayabilmek için bu yolda başarı elde etmek istiyoruz’’  şeklinde başarılarının sırrını iyi niyet,samimiyet ve dürüstlük olarak vurguluyor.

Erkek giyimde dünya devleri sıralamasındaki yerini almayı hedefleyen MUHAMMET CÜNEYT KILIÇ bu hedeflerine adım adım yaklaşırken Türkiyeye sağladığı ihracat katkılarından dolayı teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.