DOLAR 32,5025 0.27%
EURO 34,5852 0.24%
ALTIN 2.479,78-0,12
BITCOIN 2033596-5,63%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • AZRA BUTİK OLARAK NORMALİ HERKES YAPIYOR BİZ ÖZEL BÜYÜK BEDEN ÜRETELİM

AZRA BUTİK OLARAK NORMALİ HERKES YAPIYOR BİZ ÖZEL BÜYÜK BEDEN ÜRETELİM

ABONE OL
Aralık 24, 2019 12:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Azrabutik.com Olarak ’XL-XXL-XXXL kadın’la marka yarattık Ve Bunu Türkiye E-Ticaret ve dünya geneli E-İhracat ile milyonlarca mutlu müşteriye Online kargo ile ulaştırdık.

Normal bedeni herkes üretiyor, biz sadece büyük beden yapalım ki rekabet avantajımız olsun dedik ve bu özel büyük beden Elbise modellerini E ihracat ile Fransa, Almanya, Hollanda, Avusturya, İspanya, Yunanistan, Malta, Kıbrıs, Polonya, , Fas, Ukrayna, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri, Cezayir, Lübnan, İsrail, Mısır, Katar, Türkmenistan, Tunus, İran ve Kuveyt’in aralarında bulunduğu bir çok ülkeye ihracat yaparak, geçen yıl iç pazardan 1 milyon , ihracattan da yaklaşık 1.5 milyon dolarlık ciro yaptık.

Geçmişten gelen tecrübeler doğru strateji ve altyapı doğru ürün ve kaliteli hizmetin çok büyük etkisi oldu.

MUTLULUĞUN BEDENİ YOK !

Modanın bedeni olmaz dedik ve en şık büyük beden ürünleri en uygun fiyatlarla 60 bedene kadar birbirinden trend büyük beden kıyafetlerle tarzınıza şıklık katan farklı ve iddialı tasarımları ile müşterimizden tam puan aldık.

Büyük beden tercih eden ve rahatlığı yaşam biçimi haline getiren kadınların, doğru adresi! Ürettiği giysi ve abiyelerle, her yaşa ve zevke hitap eden Azrabutik.com dan Güvenli alışveriş ve Kaliteli ürün garantisi ile oturdukları yerden 7/24 gönül rahatlığı ile sipariş verebilirler. Müşteri hizmetlerimiz sipariş öncesi kadar sipariş sonrasında değerli müşterilerimizin tüm sorunlarını çözüme kavuşturup onları yormadan yardımcı olmak üzere bir çalışma prensibi ile çok verimli olmuştur ve müşterilerimizden gelen geri dönüşler ile Azra Butik olarak bizlerde çok mutlu oluyoruz.

Lojistik merkezinin Merter’de bulunan Bayan giyiminin dinamik ve büyüyen markası AZRA BUTİK ‘ in müşteri hizmetleri departmanında çalışmakta olan tüm personelin samimi dürüst ve doğru olması gerekiyor. Eğer bir ürün stoklarda varsa o ürünün siparişi alınır ama yoksa kesinlikle alınmaz eğer bir hata veya problem oluştu ise üretim ve tedarik aşamasında sipariş veren müşteri hemen en hızlı şekilde bilgilendirilir. İnsanların özel günlerini mahvetmeye kimsenin hakkı olmadığını düşünüyoruz.

En özel anlarınızı kıyafet seçimleriniz ile unutulmaz kılın. Azrabutik.com’ un en özel kalıpları, kusursuz işçilikleri ile stil sahibi Müşterilerine unutulmaz bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

100-105 GÖĞÜS ÖLÇÜLÜ BAYAN MANKEN LAZIM

“Şimdi de yurt dışından manken getiriyoruz. Çünkü Türkiye’de büyük beden için manken bulmak pek kolay değil. Bu alandaki yüzler birkaç kişiyle sınırlı ve

Geçen sezon Rusya’dan bu sezon Ukrayna’dan getirdik. Çok yoğun şekilde yerli manken arıyoruz.

Hatta web sitemizde ve ilan sitelerinde bu konuda ilanlarımız da var. Bizim için tanınmış biri olması gerekmiyor. 20-25 yaş grubunda; göğüs 100-105 arası, bel 85-86, basen 110-112 olan hanımlar arıyoruz ama bir türlü bulamıyoruz.

ŞUAN FİZİKİ MAĞAZAMIZ YOK !

Şu anda kendi mağazamız yok ancak Çok yakında İstanbul’da üç Merkezi Noktada mağaza açabiliriz. Şu anda bir mağazayı dolduracak kadar zengin çeşidimiz var. Büyük beden Şifon Elbiseler bluzlar, Abiye, Denim, etek, pantolon, triko, Abaya, tunik kapri grubumuz hepsi var. Eksiğimiz kaban-manto grubunda, biraz da Tayt ama bunları da tamamlıyoruz. Azra Butik ile tüm müşteri gruplarına ürün yapıyoruz. Bir marka daha tasarladık ” Azra Fashion ” ve genç tüketicilere de hitap edeceğiz. Fiyatımız çok normal ve uygun büyük bedenlere en uygun fiyatlı İnternet sitesi. Normal bedene göre bizim bedenlerin kumaş maliyeti minimum yüzde 20 fazladır. Ayrıca büyük bedenin model tasarım maliyeti daha yüksektir ama yine de biz büyük beden müşterilerimize kaliteyi ucuza sunuyoruz.

KAMPANYA VE İNDİRİMLER

Azrabutik.com ve Instagram sayfasında her gün her hafta özel indirimler ve kampanyalar sunulmaktadır ve sipariş veren müşterilerimize özel indirim kuponları ve sürpriz hediyeler gönderilmektedir.

49.99 Kategorimiz 59.99 Kategorimiz 100 TL altı ürünler kategorimiz ile indirimli ürünlere kolayca ulaşabilirsiniz.  Sosyal medya ile yapılan etkinlik ve kampanyalar için mutlaka bizi takip etmelisiniz.

E-İHRACAT İLE ÜLKE EKONOMİSİNE KATKIDA BULUNUYORUZ.

E-İhracat ile Dünyaya Açılmak gerekiyor ve dünya genelinden ülkenize getirdiğiniz her döviz ülke ekonomisine bir katkı sağlar anlayışı ile öncelikle Avrupa ve sonra tüm dünya piyasalarında güvenilir kaliteli ve müşteriyi mağdur etmeyen hizmetlerimiz ile çok iyi mutlu müşteri geri dönüşleri aldık.

2019 yılında 1,5 milyon dolarlık ihracat ciromuzu önümüzdeki yıllarda daha da fazla yükselterek hem ülke ekonomisine katkı hem de firmamızın büyümesini amaçlıyoruz.

Dünya’nın neresinde olursa olsun tüm müşteriler, Azrabutik.com global web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden aradıkları her ürüne ulaşarak bulundukları ülkeden kolayca sipariş verebiliyor.

Ortadoğu ülkelerinde yaşayan müşteriler ülkelerin yerel para birimi ve ödeme sistemleri diğer ülkelerde yaşayan müşteriler ise ister Euro ister Dolar para biriminde kolayca ödeme yapılabiliyor.

PTT, DHL, UPS kargo uçak kargo ile 48 saat içinde birçok ülkeye hızlı teslimat imkânı sunuyoruz

Türkiye’de E-ticaretin ve dijital dönüşümüne ve kendini devamlı geliştirmek üzerine kurulu olan prensiplerimiz ile ülkemizin ticaret hedefleri paralelinde bu hacime ulaşmada elimizden gelen katkıyı sağlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

İMALAT

Tüm ürünlerimiz, detaylara ve stile hassasiyet ve dikkati vurgulayan makineler tarafından üretilmektedir. Kaliteye değer veriyoruz ve bazen ürünlerimiz el dikişinde deneyimli kişiler tarafından üretilmektedir.

ÜRÜN TASARIMI

Her şey tasarımcı tarafından bir fikir veya düşünce tasarlandığında başlar. Bir ürünün ömrü, tasarımcının kalemi kâğıda çarpmadan önce başlar.

KALİTE GÜVENCESİ

Titiz test ve incelemeden sonra, ürünlerimiz şık ve güvenilir bir üründen gurur duyabileceğimiz bir şey haline getirilir!

GERÇEK ÜRÜN FOTOĞRAFLARI

Ürün Fotoğraflarını ve modelleri web sitemiz sayesinde, bir satın alma kararı vermeden önce ön izlemeniz için her stilin ayrıntılarını yakalama imkânı sunar.

LOJİSTİK VE KARGO

Ürünlerimiz özel hazırlanıp ve dikkatle paketlendikten sonra, hızlı bir şekilde anlaşmalı taşıyıcı kargo firmasına teslim edilir.

Detaylı bilgi için;

https://www.azrabutik.com/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.