DOLAR 32,3441 0.19%
EURO 35,1193 -0.2%
ALTIN 2.238,41-0,21
BITCOIN 2041751-7,02%
İstanbul
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Averi Group Güvenilir Mi? Averi Group Nedir? Averi Group Sahibi Kimdir?
  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Averi Group Güvenilir Mi? Averi Group Nedir? Averi Group Sahibi Kimdir?

Averi Group Güvenilir Mi? Averi Group Nedir? Averi Group Sahibi Kimdir?

ABONE OL
Aralık 2, 2021 11:44
Averi Group Güvenilir Mi? Averi Group Nedir? Averi Group Sahibi Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Averi Group, 1974 yılından beri emlak ve gayrimenkul üzerine Konya’da kurulan ve İstanbul’da da 15 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren; Yeni İstanbul Havalimanı çevresinde sahip oldukları müşteri ve mülk portföyleri ile son dönemlerin hızlı yükselen işletmeleri arasındadır.

Sami Averi tarafından kurulan, gayrimenkul ve emlak yatırımlarında yatırımcıların doğru tercihi olan Averi Group son yıllarda İstanbul Havalimanı çevresindeki ve Kanal İstanbul projesi kapsamındaki alanlarda yerli ve yabancı yatırımcıları bir araya toplayan geniş bir portföye sahiptir. Yerli ve yabancı müşteri portföylü sayesinde en hızlı şekilde emlak ve gayrimenkullerinizin satışlarını gerçekleştirme hususunda oldukça etkili olan Averi Group, 1974 yılından bugüne 1.000’in üzerinde yatırımlık arazi satışı ile müşterilerine ciddi kazanımlar sağlamıştır.

Türkiye’nin 81 ilinde portföye sahip olan Averi Group, sosyal medyada da oldukça aktif olup; müşterilerine tüm dijital mecralardan ulaşmaktadır.

Resmi İnstagram Hesabı:
https://www.instagram.com/averigroup/

Resmi Facebook Hesabı:
https://www.facebook.com/averigroup/

Resmi Twitter Hesabı:
https://www.twitter.com/averigroup

Averi Group, established in Konya on real estate and real estate since 1974 and operating in Istanbul for more than 15 years; It is among the fast-rising businesses of recent times with its customer and property portfolios around the New Istanbul Airport.

Founded by Sami Averi and the right choice of investors in real estate and real estate investments, Averi Group has a wide portfolio that has brought together local and foreign investors in the areas around Istanbul Airport and within the scope of the Kanal Istanbul project in recent years. Averi Group, which has been very effective in realizing the sales of your real estate and real estates in the fastest way thanks to its domestic and foreign customer portfolio, has provided serious gains to its customers with the sale of more than 1,000 investment land since 1974.

Having a portfolio in 81 provinces of Turkey, Averi Group is also very active in social media; reaches its customers through all digital channels.

Official Instagram Account:
https://www.instagram.com/averigroup/

Official Facebook Account:
https://www.facebook.com/averigroup/

Official Twitter Account:
https://www.twitter.com/averigroup

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.