DOLAR 32,5666 0.06%
EURO 35,0334 0.44%
ALTIN 2.431,080,34
BITCOIN 2090815-3,68%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Avantajlı Yemek Kartları

ABONE OL
Haziran 12, 2020 14:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çalışanlarınızın yemek giderlerini daha kolay takip etmek, muhasebe işlemini daha operasyonel hale getirmek ve aynı zamanda vergi indiriminden yararlanmak için kullanacağınız yemek kartı çeşitleri yemekkarti.net sitesinde sizlere sunuluyor. Site içerisinde bulunan yemekkarti.net yemek kartları sayfası aracılığı ile işletmenizi geliştirecek, ödemelerde kolaylık sağlayacak ve çalışma sisteminize en uygun olan bir yemek kartını tercih edebilirsiniz. İhtiyaçlarınızın profesyonel bir şekilde karşılanmasını sağlayan, yemek giderleri ve ödemeleri konusunda yardımcı olan bir sistem olarak Türkiye genelinde 20000 den fazla firma tarafından kullanılan bu sistemler yemekkarti.net sayasında yer alıyor. Yemekten, gıdaya onlarca farklı sektörde geçerli olarak kullanılan yemek kartları aynı zamanda kişiye özel ödül sistemi olarak da kullanılıyor. Çalışanların düzenini bozmadan gizli bir şekilde ödüllendirme yapabileceğiniz yemek kartı ile çalışanlarınızı ödüllendirebilirsiniz.

Kolay Harcama Yöntemi

Günümüzde çalışanları ödüllendirmenin yanı sıra bir yan hak olarak kabul edilen yemek kartı sistemleri aynı zamanda işletmelerin muhasebe işlemlerinin daha kolay ve daha pratik bir şekilde yürütülmesini sağlamaktadır. Devlet tarafından konulan yasalar ve tanınan teşviklerle vergi indirimi kapsamında kullanılan yemek kartı aynı zamanda öğle yemeği gideri olarak da vergiden düşürülmektedir. Günümüzde 20.000’den fazla firmanın kullandığı bir sistem olan yemek kartı sistemi bir çok sektörde kolayca alışveriş yapma imkanı sağladığı için çalışanlar tarafından mutlulukla karşılanmaktadır. İşletmeler açısından da ciro artırma seçeneği olan yemek kartları yemek kartı net sayfasında sizlere sunuluyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.