DOLAR 32,5012 0.08%
EURO 34,7175 -0.03%
ALTIN 2.478,510,67
BITCOIN 2014702-3,19%
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Arsenal Mesut Özil’den kurtulmak istiyor yeni adresi Fenerbahçe olacak

Arsenal Mesut Özil’den kurtulmak istiyor yeni adresi Fenerbahçe olacak

ABONE OL
Ekim 2, 2019 14:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adı Fenerbahçe ile anılan Mesut Özil, Arsenal ile yollarını ayırıyor. Mesut Özil’in devre arasında Fenerbahçe’ye kiralık verilmesi planlanıyor.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal’da forma giyen Türk asıllı ALman futbolcu Mesut Özil için bir dönem sona eriyor.

Geçen sezon birçok maçta yedek bekleyen ve bu sezon da aynı durumla karşı karşıya olan Özil için ayrılık vakti yaklaşıyor.

Kiralık formülü
Manchester United maçında kadroya alınmayan yıldız oyuncunun Ocak ayında kiralık olarak başka bir takıma gönderilmesi gündemde. Mesut Özil, haftada 350 bin paundluk ile Arsenal kulüp tarihinin en çok kazanan oyuncusu durumunda.

Yüksek maaşından kurtulmak istiyor
Ada ekibi, bu yüksek meblağ nedeniyle başka bir kulübe transferi gerçekleşirse, maaşın bir kısmını ödemeye hazır. La Cazette ile daha iyi bir maaşla sözleşme yenilemek isteyen Londra kulübü, bu bütçeyi oluşturmak için Mesut’un yüksek maaşından kurtulmak istiyor.

Fenerbahçe’ye gidecek
Teknik direktör Unai Emery’nin planlarında yer almayan tecrübeli futbolcu da takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor. İngiliz basını, Mesut Özil’in devre arasında Fenerbahçe’ye gideceğini yazdı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.