DOLAR 32,6038 0.38%
EURO 34,7589 0.02%
ALTIN 2.495,820,48
BITCOIN 20185971,52%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Araba Tutkunlarına Serferaz Yılmaz’dan Akıl Dolu Öneriler

ABONE OL
Mart 29, 2021 07:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Genç yaşlı her yaştan bireyin ilgi duyduğu alanlardan biri arabalardır. Arabalara son dönemlerde yalnızca maddi boyutlu olarak bakılmasına rağmen, Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde yaşayan Serferaz Yılmaz arabalara bir dünya hatta bir tutku gözüyle bakıyor. 16 yaşından beridir arabalara olan ilgisini İnstagram hesabında paylaşan Yılmaz, yapmış olduğu başarılı çalışmalarla adından söz ettiriyor. Lise yıllarından beridir var olan araba tutkusunu şimdilerde modifiye çalışmalarıyla gerçekleştiren Yılmaz, en güzel araba modifiyeleri sunarak Nevşehir’de yaşayan araba tutkunlarına özel sunumlar yapıyor.

 

Bugüne kadar Türkiye genelinde yapılan binlerce araç fuarına katılan Yılmaz’ın o fuarlardaki başarılarına yönelik olarak birçok madalyası ve plaketi bulunuyor. Paylaşım yaptığı resimlerde Tofaş marka araçları çok farklı bir görsele dönüştürdüğü görülen genç girişimcinin bu başarılı çalışmaları parmakla gösteriliyor. İnstagram hesabında sefooylmzz kullanıcı adıyla bilinen Serferaz Yılmaz’ın genç yaşına rağmen çok büyük tecrübeleri bulunuyor. Anadolu Lisesinde Bilgisayar bölümünde okurken bir anda arabalara olan ilgisi başlayan genç adamın şu anda arabalara tutkuyla bakan milyonlarca takipçisi bulunuyor. Araba farlarında yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren Yılmaz, başarı dolu çalışmalarıyla birçok madalya ve plaket kazandı.

 

Son dönemlerde modifiye çalışmalarında farklı ve özel temalar tercih etmesi Yılmaz’ın daha büyük bir kitleye ulaşmasını sağlıyor. Arabalara olan yoğun ilgisinde ailesinin desteğini de arkasına alarak ilerleyen genç adam, hala bu alanda aktif olarak çalışma yapmaya devam ediyor.

 

Eski Araba Yoktur Bakımsız Araba Vardır

 

Arabalara olan ilgisini yapmış olduğu çalışmalarla daha da ilerleten ve bilgi seviyesine yükselten Serferaz Yılmaz her araba için, arabaların eski olmadığını yalnızca biraz daha bakıma ihtiyacı olduğunu belirterek araç modifiyesinde belirli bir seviyeye ulaştığını belirtiyor. Araçların modifiye ile çok farklı bir tarza dönüştüğünü açıklayan genç adam Nevşehir’in Ürgüp kasabasında büyük bir kitleye de araç modifiyesi alanında hitap ediyor.

 

16 yaşında başlamış oldu bu özel görevini hızlı ilerleten Yılmaz, gençlere tavsiyelerde bulunuyor. Arabalara olan ilgisinin kendisini başarıya ulaştırdığını açıklayan Yılmaz, gençlerin de ilgi gösterdikleri alanda daha başarılı olabilecekleri konusunda desteklerde bulunuyor. Serferaz Yılmaz sefooylmzz kullanıcı adıyla Instagram’da çok büyük bir kitleye hitap ediyor. Küçük yaşlarından biridir yapmış olduğu çalışmaların karşılığını aldığını açıklayan Yılmaz, İnstagram hesabında tüm çalışmalarını paylaşıyor, Resimli görseller ve videolar ile başarılarından söz etmek isteyen Yılmaz’ın milyonlarca takipçisi bulunuyor.

 

Arabalar alanında ilerleyen genç girişimci çalışmalarını günden güne artırarak devam ediyor. Araba alanında yaşanan gelişmeleri işine yansıtan Yılmaz, başarılı çalışmaları ile beğeni topluyor. Her yaştan bireyin ilgiyle takip ettiği çalışmalarda motosiklet çalışmalarına da yer veren Yılmaz, bu başarılı çalışmalarını İnstagram hesabından resim ve videolarla paylaşıyor. Nevşehir’in Ürgüp ilçesindeki atölyesinde en güzel modifiye çalışmalarını yapan Yılmaz, bu alanda yapmış olduğu çalışmaların kendisine zevk verdiğinden de söz ediyor. Anadolu Lisesi yıllarında arabalara özel bir tutkusu olduğunu anlatan ve arabaların kendisi için bambaşka dünya yarattığından söz eden Yılmaz, şu anda arabalara daha fazla bağlandığını da ifade ediyor.

 

Tofaş Araba Bir Başka

 

Tofaş marka arabaları yepyeni bir görsele dönüştüren Yılmaz, herkesin ihtiyacı olan bilgileri İnstagram hesabından Sefooylmzz adıyla paylaşıyor. En güzel araba görselleriyle dolu olan bir hesap sunan Yılmaz, paylaştığı videolu içeriklerle de beğeni topluyor. İnstagram hesabından büyük bir araba tutkunu kitlesine ulaşan gencin, başarılı çalışmaları ve çalışma skalası büyük beğeni alıyor. Türkiye genelinde katıldığı fuarlarla arabalara karşı bilgi portföyünü sürekli artıran Yılmaz, günlük çalışmalarını ve ortaya çıkardığı muhteşem görselleri İnstagram uygulamasındaki sefooylmzz hesabından paylaşıyor.

 

Paylaşımlarında arabaların nasıl bir görselden nasıl bir görsele dönüştüğünden söz eden başarılı modifiyeci, arabalara duyduğu ilginin karşılığını İnstagram hesabından çok beğenilerek ve takip edilerek alıyor. Mavi renge olan tutkusundan da söz eden genç, arabaların eskimediğini yalnızca bakıma ihtiyacı olduğunu da yapmış olduğu başarılı tasarımlarla da gün yüzüne çıkarıyor. Motosiklet dünyasında da başarılı modifiyeler ortaya çıkaran Yılmaz, bu alanda da başarılara imza atabileceğini herkese gösteren çalışmalar yapıyor.  Motosikletlerin çalışma skalasından da söz eden Yılmaz, her geçen gün ilgi alanlarını geliştirerek artırıyor. Okuduğu bölüm ile çalışma skalasının hiç alakası olmadığını açıklayan Yılmaz, insanın tutkunu olduğu konunun arkasından gitmesinin başarılı bir geleceğe ulaştıracağı görüşünü savunuyor.

 

Kendisinin hayal ettiği alanda ilerlediğini belirtirken, çocukluk yaşlarında başlayan bu ilginin kendisine pozitif enerji yüklediğini ve araba ile ilgili her konunun kendisini heyecanlandırdığını belirtiyor. Arabaları değiştirmenin ve yeni bir imaj çizmenin kendisine zevk verdiğinden söz eden Yılmaz, başarılarından emin olunarak çalışmanın ve iddialı olmaya devam etmenin her zaman için en büyük kazancı sağlatacağı görüşünü benimsiyor. Araba tutkusunun kendisine her gördüğü arabada neler yapabileceğini düşündürdüğünü söyleyen Yılmaz, maviye olan düşkünlüğünü de belirtmeden edemiyor. Başarısının arkasındaki gücün ailesi, emek ve alın teri olduğunun da altını çizmeden edemiyor.

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.