DOLAR 32,3673 0.14%
EURO 34,9828 -0.29%
ALTIN 2.323,850,20
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Ekonomi
  • Ankara sessizliğe gömüldü, iktidar medyası 12 saattir suskun: İstifa haberi neden verilmiyor?

Ankara sessizliğe gömüldü, iktidar medyası 12 saattir suskun: İstifa haberi neden verilmiyor?

ABONE OL
Kasım 11, 2020 11:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakan Berat Albayrak’ın Instagram hesabından yaptığı ‘istifa’ paylaşımı gündeme bomba gibi düştü. İstifanın üzerinden 12 saat geçtiği halde Ankara sessizliğe gömüldü. Haber ne yalanlandı ne de teyit edildi. ‘Yandaş medya’ diye adlandırılan iktidar merdyası ise istifaya dair haberlere ya da istifa ettiğine dair iddialara yer verildi. Yeni Şafak gazetesinin İngilizce hesabında istifa haberi duyurulurken, kısa bir süre sonra bu paylaşım da kaldırıldı.

HABER KANALLARI NE ZAMAN ‘SON DAKİKA’ GEÇECEK

Erdoğan’ın damadı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın Instagram hesabından duyurduğu istifası, ‘haber kanalları’ tarafından ortak karar alınmışcasına izleyiciye sunulmadı.

CNN Türk, Habertürk ve NTV gibi kanallar, aradan 3 saatten fazla zaman geçmesine rağmen, Albayrak’ın istifası ve ardından yapılan açıklamalara ilişkin altyazı bile paylaşmadı. Kanalların bu gelişmeyi iddia düzeyinde de haberleştirmemesi dikkati çekti.

İstifanın üzerinden 12 saat geçti ancak iktidar medyasında tek bir haber yer almadı

BAKAN YARDIMCISI: İKNA EDİLSİN

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifası sonrası başlayan ‘teyit edememe’ sorunu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ömer Fatih Sayan’ın paylaşımıyla resmiyete kavuştu.

Sayan, sosyal medya hesabındaki paylaşımda, “Berat Albayrak yerli, milli olarak enerjide yaptıklarını ancak anlayanlar ekonomide de Ülkemizin 2023 hedeflerime ulaşması için sayısız hizmeti hayata geçirdiğini göremezler. İstifanın kabul edilmeyeceğini ümit ediyorum. Ülkemizin, Milletimizin ve Ümmetimizin size ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

HABERTÜRK’TEN 1,5 SAAT SON DAKİKA!

HaberTürk, istifayı 1.5 saat sonra ‘son dakika’ olarak paylaştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.