DOLAR 32,4226 0.02%
EURO 34,4630 -0.16%
ALTIN 2.487,240,18
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ankara Ev Temizliği Fiyatları

ABONE OL
Mart 28, 2021 07:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ece Temizlik şirketi 2000 yılından bu zamana kadar hizmet veren köklü temizlik firmalarından bir tanesidir. Profesyonel ekip ile birlikte hizmet ağını genişleten Ece Temizlik şirketi müşteri memnuniyetini sağlamaya devam ediyor. Ankara da çalışan kadınların bir numaralı adresidir. Ankara ev temizliği ile dipten uca komple temizlik hizmeti sağlanır. Ankara’nın diğer bölgelerine hizmet sağlayan Ece Temizlik şirketi hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.

Müşterilerin evlerinin boyutlarına göre, çağırmak istedikleri personel sayısına göre ve personelleri yarım gün veya tam gün olarak çalıştırma isteklerine göre fiyat değişikliği gösterilmektedir. Fiyat listesini öğrenmek için Ece Temizlik şirketi ile irtibat kurmanız gerekir. Böylece doğru bilgiyi edinebilirsiniz. Aynı zamanda personellerin gecikme durumunu da göz önüne alan Ece Temizlik ek saat eklemesi yapmaktadır. Personel kaç dk veya saat gecikirse o kadar saat veya dakika çıkışı gecikir.

Ece Ankara Ev Temizlik Süreci

Ece Temizlik Ankara da büyük bir kesime hizmet ağı sunarak müşterilerini memnun ediyor. Memur kesimden, farklı alanlarda çalışan kadınların yardımcısı olur. Hem ailelerine hem de çocuklarına vakit ayırabilecekleri anlar kazandırır. Ece Temizlik olarak müşteri memnuniyeti ilk sırada tutulmasıyla birlikte işleri oldukça titiz gerçekleştirmek de önemli bir detaydır. Ankara ev temizliği hizmeti her eve uygun eğitimli ve sertifikalı çalışanları ile hızlı hizmet akışı sunmaktadır. Böylece her müşteriye uygun portföy oluşturmak mümkündür.

Kaynak: https://www.ece-temizlik.com/ev-temizligi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.