DOLAR 32,3405 0.17%
EURO 35,2023 0.02%
ALTIN 2.245,200,09
BITCOIN 2117549-3,88%
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Anamur TSO’da ‘Ak Saçlılar’ yeni jenerasyonun önünü açtı
  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Anamur TSO’da ‘Ak Saçlılar’ yeni jenerasyonun önünü açtı

Anamur TSO’da ‘Ak Saçlılar’ yeni jenerasyonun önünü açtı

ABONE OL
Temmuz 5, 2022 09:54
Anamur TSO’da ‘Ak Saçlılar’ yeni jenerasyonun önünü açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Herkesin ortak destek verdiği genç iş adamı Mehmet Tuna, Ticaret ve Sanayi Odasına başkan adaylığını açıkladı.

Tuna: ”Üyelerimiz ve Anamur ve Bozyazı’ya hizmet edebilmek için omuz omuza birlikte çalışacağız”

Sonbaharda (Ekim) yapılması beklenen Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Anamur iş dünyasının güçlü isimlerinden Mehmet Tuna aday oldu.

Üzerimize aldığımız sorumluluğun bilinciyle hareket edeceğiz
Kalabalık restoranda düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını deklare eden iş insanı Mehmet Tuna, “Allah kısmet ederse, üye odaklı hizmet anlayışıyla çıktığımız bu yolda seçimi kazandığımız takdirde,(ki kazanacağımıza inanıyorum) üzerimize aldığımız sorumluluğun bilinciyle hareket edeceğiz,iş dünyasını en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisinde olacağız.

Hiçbir üyemizi ayırt etmeksizin, hepsini kucaklayacak bir yönetim anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürecek, AR-GE kurulu oluşturarak, yetkimiz dahilinde projeler üreterek, hayata geçirmek için çalışacağız.

Tüm enerjimizi Anamur ve Bozyazı’ya daha faydalı olabilmek, kurumlar arası diyaloğu kurarak Anamur ve Bozyazı ilçelerinin gelişmesine vesile olacağız.”
Tarım ve Turizm Sektörüne faydalı olacağız
Tuna,Uzlaşıcı, birlik ve beraberlik içinde Anamur ve Bozyazı İlçelerine hizmet edeceklerinin altını çizerek, “Anamur Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ilçelerimizin ekonomik değerini, başta tarım ve turizm sektörü olmak üzere, üyelerimize ve halkımıza daha fazla fayda sağlayacak faaliyetlerde bulunacak, projeler geliştireceğiz.

Turizm için her iki ilçemizde çok elverişli. Akdeniz’in en temiz denizi ve kumuna sahibiz. Doğal güzelliklerimiz ve ören yerlerimizle turizmden hak ettiği değeri alması için çaba göstereceğiz.

Gerek yerelde gerek se Ankara da olsun Anamur’a hizmet sunma adına, sorunların giderilmesi adına, hizmet alma adına kapıları zorlayacağız” ”şeklinde açıklamada bulundu.

Mevcut Başkanımız Ferudun Torunoğlu ve Yönetimi Oda’yı ı iyi bir seviyeye taşıdı

Anamur Ticaret ve Sanayi Odasının şu ana kadar kat ettiği yol ve bulunduğu seviyenin yüksek olduğu dile getiren Tuna, “Mevcut başkanımız Ferudun Torunoğlu ve Yönetimi Odayı iyi bir seviyeye taşımış, Anamur için birçok hizmet vermiş ve birçok projenin içerisinde bulundu.

Bizde şu ana kadar yapılanların üzerine bir şeyler eklemeyi hedefliyoruz. İnşallah üyelerimiz bizi tercih ederler, bize bu fırsatı verirler. Bizde bu hedefimizi yerine getiririz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.