DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20741950,51%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ana sınıfı öğrencileri için eğlenceli keşif kitapları

Ana sınıfı öğrencileri için eğlenceli keşif kitapları

ABONE OL
Ekim 12, 2021 12:27
Ana sınıfı öğrencileri için eğlenceli keşif kitapları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uçanbalık Eğitim’in, Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim Programı ile uyumlu olarak hazırladığı gelişimsel eğitim kitapları, ana sınıfı öğrencilerinin hayatı eğlenerek keşfetmelerini sağlıyor.

Kitaplar, tamamlayıcı kavramların yer aldığı zengin içeriğiyle, kalem ve kâğıtla oynamayı seven aktif öğrenme çağındaki çocukların Matematik, Görsel Algı ve Dikkat, Çizgi, Robotik Kodlama, Sanat ve İngilizce alanlarında gelişimlerini destekliyor.

Matematik Kitabım temel matematik becerileri, sayılar, şekiller, örüntüler, grafikler; Görsel Algı ve Dikkat Kitabım görsel hafıza, işitsel algı, şekil ve zemin algısı, labirentler; Çizgi Kitabım yatay ve dikey çizgiler, harfleri yazmaya ön hazırlık ve küçük kas gelişimine yardımcı çalışmalar; Robotik Kodlama Kitabım hareket okları ile kodlamalar, tablolar, eşleştirmeler, döngüler; Sanat Kitabım ünlü ressamların eserleri ile ilgili çalışmalar, kesme, yapıştırma, boyama ve kuklalar; İngilizce Kitabım ise günlük İngilizce kalıpları, selamlaşma, renkler, sayılar, oyunlar gibi çocukların öğrenme süreçlerine destek olacak nitelikte alıştırmalar içeriyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.